Εικόνα του 2003 στο World League της Ξάνθης βγαλμένη από το… μέλλον της εποχής του Covid-19

Η φωτογραφία των δύο όμορφων κυριών μπορεί να ταιριάζει απόλυτα με το σήμερα των υποχρεωτικών μασκών αλλά είναι τραβηγμένη στην Ξάνθη το 2003, όταν στο Φίλιππος Αμοιρίδης της Ξάνθης φιλοξενούσε την Εθνική Ομάδα Βόλεϊ.

Τότε διεξαγόταν στο Αμοιρίδειο οι αγώνες Ελλάδας – Ιαπωνίας για το World League και στο περιθώριο εκείνου του αγώνα είχε τραβηχθεί και αυτή η φωτογραφία. Την ανέβασε στο διαδίκτυο η υπάλληλος της Ομοσπονδίας Πετοσφαιρισης Μαρία Καρογλα και εικονίζεται στα αριστερά, έχοντας δίπλα της την γνωστή δημοσιογράφο Ελισάβετ Κυρίτση που εκείνα τα πρώτα της χρονια στην δημοσιογραφία ασχολούνταν με το αθλητικό ρεπορτάζ και δη του βόλεϊ.

Είναι άγνωστο για ποιον λόγο φόρεσαν μάσκετ οι δύο όμορφες κυρίες. Ωστόσο είναι γεγονός ότι η εικόνα περισσότερο συνάδει με το σήμερα παρά με το 2003. Η Μαρία ανεβάζοντας την φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο facebook έγραψε: «Ότι θα ήταν επίκαιρη αυτή η φωτό από το World League volleyball Ανδρών 2003 στην Ξάνθη, ποιος να το περίμενε…». Η Κυρίτση της σχολίασε: «Πόσο μπροστά, Πόσο;;».

Η φωτογραφία έγινε αντικείμενο… καζούρας με τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ Αγγελο Κυριακίδη να σχολιάζει: «Από τότε είχε κορονοϊό στην Ξάνθη» και την Μαρια Καρογλα να απαντά «Οχι αλλά πάλι οι Ασιατες έφταιγαν».

Από την πλευρά της η Κυρίτση έγραψε στο δικό της προφίλ: «2003, Ξάνθη, Volleyball World League Ελλάδα-Ιαπωνία. Η Μαρία (που ξετρύπωσε τη φωτό μας) κι εγώ. Με μάσκες. Προφανώς και είχαμε ταξιδέψει απ’ το μέλλον. Λάλα, σ’ αγαπώ».

Λίγο αργότερα η Μαρία ανήρτησε και δεύτερη φωτο από εκείνη την εποχή, με τις δύο κυρίες να αποκαλύπτουν τα πρόσωπά τους έχοντας παρέα και τον… Μαξ, έναν σκύλο που τον είχε κάποιος Αποστολής, χάρη στον οποίο εξασφάλισε και διαπίστευση για να δει τους αγώνες…