Επιβεβαίωση ThrakiSportS: Από την Ιεράπετρα στην Αλεξανδρούπολη ο Ανυφαντάκης

Στην Αλεξανδρούπολη θα συνεχίσει την καριέρα του αφού πήρε την ελευθεράς του από την Ιεράπετρα ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης.

Ο 22χρονος μέσος τα βρήκε εδω και καιρό με τους Εβρίτες, ανακοινώθηκε και θα υπογράψει το συμβόλαιο του όταν έρθει στην Κομοτηνή, όπου σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Μάλιστα για αυτό το λόγο όπως και ο Καρτσαμπάς επέστρεψε στην πόλη για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, αλλα τελικά πείστηκαν και είναι παίκτες της φιλόδοξης φέτος Ένωσης Αλεξανδρούπολης.

Ξεκίνησε από την Επισκοπή Ρεθύμνου, ενώ έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Πλατανιά. Έπειτα συνέχισε το ποδόσφαιρο στην Θράκη και την Ροδόπη, παράλληλα με τις σπουδές του, και αγωνίστηκε 2 χρονιές στην Γ’ Εθνική με την Δόξα Προσκυνητών και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Ακολούθησαν ο Άρης Λεμεσού και η Ιεράπετρα όπου αγωνίστηκε πέρισυ στην Football League.

Το ΔΣ της FCΑλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ανυφαντάκη .
Σε Τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο υπεύθυνος μεταγραφών κο Παναγιώτης Λογαρας με τον Κρητικό ποδοσφαιριστή γιο του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη έκλεισε η συμφωνία και αναμένεται την Τρίτη η άφιξη του από την Κρήτη για να ενσωματωθεί με την ομάδα
Και οι υπογραφές
Καλός όρισες Παναγιώτη