Επέστρεψε στoν πάγκο της πρώην ομάδας του ο Εβρίτης Ηλίας Σαλαμανής

Στην τεχνική ηγεσία του Ορφέα Σουρωτής επιστρεφει μετά από μια τριετία ο Σαμοθρακίτης πρωην προπονητής της Καππαδοκίας, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ΠΑΕ Θράκης και ΑΕ Διδυμοτείχου Ηλίας Σαλαμανής.

Φέτος ήταν στον Μακεδονικό Ασκού, ενώ το όνομα του έπαιξε για αντικαταστάτης του Μιχάλη Φλώρου στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πριν αναλάβει ο Γιώργος Δίγκας προ ενάμιση έτους.

Ο Σαλαμανής αγωνιστηκε σε ομάδες τοπικου της Γερμανίας, στην ΕΠΣ Κορίνθου και τον Κεραυνό Σητείας μετά την φυγή του από τον Έβρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ως προπονητής έχει αναλάβει αρκετές ομάδες όπως η ομάδα νέων Άρη και Ηρακλή, η γυναικεία ομάδα του Άρη, η ΑΕ Κρήνης, ο Ορφέας Σουρωτής, ο Ατρόμητος Τριαδίου, ο Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης, και ο Αστερας Ραιδεστου ενώ ήταν και συνεργάτης του Σακη Τσιώλη στον Άρη και του Γιώργου Στραντζαλη στον Ηρακλή.

Μάλιστα ο Σαλαμανής που ενδιαφέρεται πάντα για τοποδόσφαιρο της Θράκης και του Έβρου ειδικότερα, έχει βάλει βλεπει πάντα και παιδιά που έχουν καταγωγή από την περιοχή της Θράκης.

Η ανακοίνωση της Σουρωτής: «Καλοσωρίζουμε τον κύριο Σαλαμανή στην οικογένεια του Ορφέα Σουρωτής και του ευχόμαστε να οδηγήσει την ομάδα σε  μεγάλες Επιτυχίες, και να αποδείξει οτι δίκαια θεωρείται ένας από τους Καλύτερους Προπονητές στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου