Γ’ Εθνική: Παραμένουν Χρυσούπολη Δόντσος, Λαζαρίδης και Φραγκούλης, αποκτήθηκαν δυο παλιοί…

Για δεύτερη σερί σεζόν θα παραμέινουν στην ομάδα ο αμυντικός Αναστάσιος Φραγκούλης, ο μέσος Βασίλης Δόντσος και ο επιθετικός Βασίλης Λαζαρίδης. Στην ομάδα επιστρεφουν οι Σπύρος Κλοκίδης και Ντένις Μενίκου.

Ο 24χρονος (γεννημενος στις 9/7/1996) Δόντσος θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν στην ομάδα συνεργαζόμενος για 4η σεζόν με τον κόουτς Κετσιεμενίδη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λεύκης και κατόπιν ακολούθησαν οι ακαδημίες Κ17 και Κ20 του ΑΟΞ και ο Άρης Αβάτου. Η Λουντφιγκσχάφενερ στο Μανχαϊμ ήταν η επόμενη ομάδα του και ακολούθησαν η Ζάκυνθος και ξανά ο Άρης Αβάτου.

Ο 25χρονος (γεννημένος στις 25/7/1995) Φραγκούλης, κατάγεται από την Καβάλα και αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού. Στον Νέστο βρίσκεται από πέρυσι στην τρίτη του θητεία στην ομάδα, ενώ επίσης έχει φορέσει τις φανέλες της Καβάλας, του Έβρου Σουφλίου, του Πανθρακικού και της Σπάρτης.

Ο 24χρονος Βασίλης Λαζαρίδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΞ όπου ήταν και αρχηγός, ενώ ήταν ο βασικός σκόρερ της ομάδας του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος Λυκείων το 2014. Μετά την Ξάνθη, αγωνιστηκε στον Νέστο Χρυσούπολης, ακολούθησε ο Ορφέας Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου, ο Ορφέας ξανά και η Πέρνη.

Στον Νέστο πλέον με άλλη ψυχολογία διοικητικά θέλουν να κρατήσουν και ακόμα κάποια παιδιά του βασικού κορμού, χωρίς όμως να αλλαζουν το πλάνο τους που είναι η προώθηση παιδιων της περιοχής.