Pre League: Η Κομοτηναία Νάσια Φακοπουλίδου στο Αιγάλεω

Σημαντική προσθήκη για το Αιγάλεω αλλά και νέος προορισμός για την διεθνή Κομοτηναία ακραία Νάσια Φακοπουλίδου.

Η νεαρή αθλήτρια έχει γεννηθεί στην Κομοτηνή αλλά δεν έχει αγωνιστεί σε ομάδα της Θράκης καθώς ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από την Κατερίνη και τον Πιερικό, μεταπήδησε στον Φιλαθλητικό Λάρισας, αγωνίστηκε σε Μαρκόπουλο και ΖΑΟΝ ενώ φέτος άνηκε στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα η ίδια αποτελεί και διεθνή αθλήτρια καθώς έχει στελεχώσει όλες τις αναπτυξιακές εθνικές ομάδες μέχρι στιγμής – ενώ δεν αναμένεται να αργήσει η κλήση και για την Εθνική Γυναικών.

Νέος προορισμός για την 1.81 ακραία θα είναι το Αιγάλεω στην Pre League Γυναικών και το οποίο κάθε χρόνο θέτει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
 “Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη  της συνεργασίας του με την αθλήτρια Νάσια Φακοπουλιδου.
Η Νάσια Φακοπουλίδου είναι διεθνής με την Εθνική κορασίδων και νεανίδων όπου και έχει συνυπάρξει συμπαίκτρια με την πασαδόρο της ομάδας μας Κατερίνα Βλάχου. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Πιερικό, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Αρχέλαο Κατερίνης, Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, Μαρκόπουλο, ΖΑΟΝ ενώ την περσινή χρονιά φορούσε την φανέλα του Παναθηναϊκού. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.”

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της η Φακοπουλίδου δήλωσε ”Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του CITY. Η αλήθεια είναι οτι έχουμε έρθει σε επαφή και προηγούμενες χρονιές, ωστόσο πιστεύω πως είναι η ιδανική στιγμή να κάνουμε κάτι καλό. Είμαστε μια ομάδα η οποία αποτελείται από νεαρές αθλήτριες με όρεξη για δουλειά και φιλοδοξίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον κύριο Παντελή Βλάχο όσο και την coach κυρία Αγγελική Αντωνιάδου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τέλος, σε μια περίεργη χρονιά, εύχομαι με υγεία να διεξαχθεί & να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα χωρίς απρόοπτα”.”