ΕΠΣ Θράκης: Από Οκτώβρη η έναρξη πρωταθλημάτων και Κυπέλλου

Τις ημερομηνίες ενάρξης των πρωταθλήματων της Α’ και Β’ ΕΠΣ Θράκης, αλλά και του Κυπέλλου γνωστοποίησε η Ένωση, καλώντας παράλληλα τα σωματεία να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα ωστέ να δηλώσουν συμμετοχή.

Η πρώτη διοργάνωση που αρχίζει χρονικά είναι αυτή του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, ξεκινώντας αρχικά από την Α’ Φάση νοκ-άουτ στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη (3-4/10).

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας είναι προγραμματισμένη μία εβδομάδα μετά από τους αγώνες Κυπέλλου και συγκεκριμένα στις 10 Οκτωβρίου, ενώ εκείνη της Β’ κατηγορίας μία ημέρα αργότερα (11 Οκτωβρίου).

Στην ανακοίνωση της επίσης η ΕΠΣ αναφέρεται και στο Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Σιδηροχώρι και Πανθρακικό για το οποίο ωστόσο θα ξαναυπάρξει περαιτέρω ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣ Θράκης:

«Η ΕΠΣ Θράκης ανακοινώνει την ημερομηνία έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2020-21

α) Α φάση κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

β) Έναρξη πρωταθλημάτων Α Κατηγορία 10/10/2020 ΣΑΒΒΑΤΟ Β Κατηγορία 11/10/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ

γ) Τα σωματεία μπορούν να υποβάλλουν τις δηλώσεις συμμετοχής για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο στα γραφεία της ένωσης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10/8/2020 μέχρι και 7/9/2020

δ) Η Ημερομηνία διεξαγωγής του Super Cup Νικόλαος Ντοσίδης θα ανακοινωθεί αργότερα αφού καθοριστούν οι υποχρεώσεις των σωματείων ( ΔΟΞΑ Ν ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ) στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής κατηγορίας και Κύπελλο Ελλάδος αντίστοιχα.

Όλα τα ανωτέρω θα ισχύσουν εφόσον η πανδημία covid -19 εξελιχθεί ομαλά και δεν υπάρξουν περιοριστικοί όροι.»