Επίθεση Κούγια σε Μπαλτάκο: «Η πολυϊδιοκτησία θα γίνει η ταφόπλακα για Ξάνθη και ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν»

Σε δήλωση εναντίον του Τάκη Μπαλτάκου προέβη ο Αλέξης Κούγιας, μετά την αναφορά του ότι η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ουσιαστικά θα κλείσει χωρίς να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και ότι θα μπει ταφόπλακα σε αυτήν από την Εφέσεων, χωρίς να εξεταστείη ουσία της.

Η δήλωση Μπαλτακου όπως έγραψε το ThrakiSportS προκάλεσε εκνευρισμό τόσο στην πλευρά του ΠΑΟΚ όσο και σε αυτήν κυρίως της Ξάνθης, που είναι μέχρι στιγμής και η μόνη πλευρά που έχει πληρώσει και μάλιστα αδρά για αυτήν την υπόθεση.

Πλέον απάντησε και ο Αλέξης Κούγιας, που στην συνήθη ρητορική του επανέλαβε ότι η απόφαση της Εφέσεων θα είναι πάλι η ίδια και υποστήριξε ότι με την προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS απλά θα μπει ταφίπλακα στις δυο ομάδες τη νέα σεζόν.

Η νέα δήλωση Κούγια:

Διάβασα μια δήλωση του, ανύπαρκτου τα τελευταία 40 χρόνια σε παρουσία σε δικαστήρια, αυτόκλητου όπως ο ίδιος μου ομολόγησε, νομικού συμβούλου μεταξύ άλλων συναδέλφων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Μπαλτάκου.

Ο κ. Μπαλτάκος, ο οποίος τα τελευταία 40 χρόνια είναι ζήτημα αν έχει παραστεί σε 20 υποθέσεις στα δικαστήρια όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της υφηλίου, αφού το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα όλων αυτών των ετών ήταν έμμισθος διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, άρα σε αναστολή της δικηγορικής του ιδιότητος, και ορισμένα χρόνια ασχολήθηκε, με ατυχή αποτελέσματα γι αυτόν, με την πολιτική, πριν εκφράσει αυτές τις κωμικές εντελώς νομικές σκέψεις, τις οποίες εξέφρασε και οι οποίες μπορούν να γίνουν δεκτές μόνο στη Δίκη του Open με πρόεδρο του δικαστηρίου τον Θωμαϊδη, να σκεφθεί ότι αυτές οι νομικές γελοιότητες τις οποίες χωρίς νομική αξιοπρέπεια εκστόμισε, προσβάλλουν ευθέως ανώτατους και ανώτερους Έλληνες τακτικούς δικαστές, οι οποίοι είχαν και έχουν εντελώς αντίθετη νομική άποψη και γι αυτό με τις αποφάσεις τους τον γελοιοποίησαν, κορυφαίους καθηγητές πανεπιστημίου που γέλαγαν με τις περί μαναβικής απόψεις του αντί νομικών επιχειρημάτων, αλλά και εμάς τους πραγματικούς δικηγόρους, με καθημερινή παρουσία στα δικαστήρια συναδέλφους του, που δικαιωθήκαμε με όλες τις δικαστικές αποφάσεις όλων των βαθμών στην Ελλάδα.

Ο Τάκης Μπαλτάκος έχει μπερδέψει τα ψέματα των πολιτικών, που δεν κοστίζουν τίποτα, με τη Νομική επιστήμη και τις δικαστικές αποφάσεις και παραπλανά σε συνεργασία με κάποιους ιδιοτελείς δημοσιογράφους τόσο την οικογένεια Σαββίδη όσο και το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ, που δεν γνωρίζουν νομικά.

Η υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά θα γίνει η ταφόπλακα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την επόμενη σεζόν, εφόσον η Ξάνθη βεβαίως κερδίσει το μπαράζ με τον Απόλλωνα, αφού το λάθος του ΠΑΟΚ να απευθυνθεί στο CAS και ο καταξευτελισμός του ΠΑΟΚ και του Μπαλτάκου από τους έντιμους Ανώτατους Δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων, όχι μόνο τελικώς δεν θα τους ωφελήσει, γιατί όποιος τακτικός δικαστής δικάσει στην Επιτροπή Εφέσεων τον Οκτώβρη θα εκδώσει ακριβώς την ίδια απόφαση που εξέδωσε η υπό τον κ. Φιλόπουλο Επιτροπή, αλλά δυστυχώς οι βαθμοί θα αφαιρεθούν από το επόμενο πρωτάθλημα.