Προς αποχώρηση ο Βασιλακάκης με τη νέα τάξη πραγμάτων στη Δόξα Δράμας

Σε αλλαγές αναμένεται να προχωρήσουν οι Κύπριοι επενδυτές που ανέλαβαν τα ηνία της Δόξας Δράμας και μία εξ’ αυτών θα γίνει όπως φαίνεται στην θέση του προπονητή.

Σύντομη όπως όλα δείχνουν θα είναι η έβδομη θητεία του Κώστα Βασιλακάκη στη Δόξα Δράμας, καθώς παρότι έκανε ακόμη ένα πετυχημένο πέρασμα από την ομάδα με την οποία έχει γράψει ολόκληρη ιστορία, για άλλη μια φορά θα τεθεί εκτός ομάδας, καθώς το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς από την Κύπρο έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές και στο αγωνιστικό πλάνο του συλλόγου. Τη θέση του όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη Δράμα θα αναλάβει ο 45χρονος Κύπριος Ιωακείμ.

Θυμίζουμε πως ο εμπειρός προπονητής ανέλαβε και πάλι τεχνικός της Δόξας τον περασμένο Γενάρη, όταν αντικατέστησε τον επίσης πρώην προπονητή του Πανθρακικού, Κώστα Ανυφαντάκη.

Ο καταγόμενος από την Πόρπη Ροδόπης 63χρονος προπονητής έχει γράψει ιστορία τόσο στην Δόξα Δράμας, τον πάγκο της οποίας έχει αναλάβει 7(!) φορές, όσο και με τον ιστορικό σύλλογο του τόπου καταγωγής του, τον Πανθρακικό (έχει αναλάβει 3 φορές ως προπονητής του). Με τις δύο αυτές ομάδες μάλιστα έχει κερδίσει τις περισσότερες ανόδους στην προπονητική του καριέρα (τρεις με Πανθρακικό και μια με Δόξα Ακόμη). Επίσης ήταν προπονητής σε Άρη Φωτολίβους, Πανδραμαϊκό, Προσοτσάνη, Καβάλα, Ιάλυσο και Πανσερραϊκό