Ξέσπασμα Μπαργκάν: «Έφυγα από την Ελλάδα για να ηρεμήσω, το ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο…»

Σε Ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο 31χρονος Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Κενάν Μπαργκάν και εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από την Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Α’ Κύπρου και στην Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαργκαν:

«Έφυγα για να ηρεμήσω από την Ελλάδα. Πολεμάει ο ένας τον άλλον. Το ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο. Βλέπετε τι γίνεται. Δεν έφυγα μόνο γι΄ αυτό, από καιρό το έψαχνα, ήρθε τώρα η στιγμή και το έκανα», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ο Μπαργκάν».

Για το πώς βλέπει τον Άρη ανέφερε: «Με τον Καρυπίδη ήμασταν φίλοι από τη Βέροια. Περιμένουμε όλοι τις εξελίξεις όσον αφορά το ban. Από ότι βλέπω προσπαθεί πολύ, αλλά έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες όπως η FIFA. Μόλις τελειώσει αυτό, θα γίνει ο Άρης που όλοι ξέρουν. Δεν ξέρω αν θα επέστρεφα στην Ελλάδα και τον Άρη. Από τον Άρη πληρώθηκα, βρήκαμε την τομή».

Για τα λεφτά που έχασε από τις ομάδες που αγωνίστηκε ειπε: «Μεγαλώσαμε κιόλας, δεν είμαστε 22 ετών, έφτασα 31. Έχω χάσει λεφτά από τη μέρα που παίζω ποδόσφαιρο και γι΄ αυτό ήθελα να φύγω από την Ελλάδα. Έχω χάσει αρκετά χρήματα όχι μόνο από μία ομάδα. Για να πάρεις τα λεφτά σου στην Ελλάδα, όχι μόνο περνάει καιρός, αλλά δεν τα παίρνεις κιόλας όλα. Δεν πήγαινα δικαστικά και μοιραία έχανα συνεχώς χρήματα. Στην Κύπρο δεν μπορείς να μένεις απλήρωτος, πληρώνεσαι κάθε μήνα. Αν δεν πληρωθείς, δεν υπογράφεις μετά».