Pre League: Ξεκίνησε η διάθεση καρτών διαρκείας από τον Άθλο Ορεστιάδας

Την διανομή καρτών διαρκείας ανακοίνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος ζητά την στήριξη του κόσμου της Ορεστιάδας στην δύσκολη φετινή χρονιά εξαιτίας των νέων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, η τιμή των καρτων διαρκείας ξεκινάει από τα 50 ευρώ και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τις προμηθευτούν από το κατάστημα ΓΡΑΜΜΕΝΙΔΗΣ Ιατρικά Ορθοπεδικά που βρίσκεται επί της οδού Σ. Τσερκέζη 12 (πρώην Σκρα) στην Ορεστιάδα κατά τις ημέρες και ώρες καταστημάτων, τηλ: 2552402709 (υπεύθυνος ο κ. Τηλαβερίδης)  ή στέλνοντας μήνυμα στο mail του συλλόγου athlosorestias@gmail.com  αφήνοντας τα στοιχεία σας για να σας την στείλουμε ταχυδρομικά.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Άθλος Ορεστιάδας θα είναι φέτος ο μόνος εκπρόσωπος του Νομού Έβρου στην κατηγορία αυτή πρωταγωνιστώντας για άλλη μια φορά στο άθλημα που έχει αναδείξει την πόλη της Ορεστιάδας αλλά και τον Νομό Έβρου στο πανελλήνιο ως μητρόπολη του βόλεϊ.

Το  κόστος των καρτών διαρκείας είναι  50  ευρώ.

Χορηγοί έκδοσης των καρτών και φέτος είναι η τεχνική  κατασκευαστική εταιρία DOMUS Α.Ε  των Τυμπανίδη Γεώργιου και Γεροντίδη Αντώνη με έδρα στην Ορεστιάδα,   τους οποίους και ευχαριστούμε για την χορηγία τους.