Διάλογοι με αποκαλύψεις για το μέλλον του ΑΟΞ και τις προθέσεις Πανόπουλου από Κοκκάλα και Ξυνίδη

Οσο ο χρονος μετρά αντίστροφα για την 14η Αυγούστου που έχει χαρακτηρίσει ως ημερομηνία ορόσημο για το αν θα υπάρξει μέλλον της ΠΑΕ Ξάνθη ο ίδιος ο Χρήστος Πανόπουλος, η αγωνία των αγνών φιλάθλων του ΑΟΞ κορυφώνεται. Ανώνυμων αλλά και επώνυμων, όπως ο Θεόδωρος Κοκκάλας και ο Σωκράτης Ξυνίδης.

Ο Θεόδωρος Κοκκάλας είναι ο ιστορικός πρόεδρος που ανέβασε τον ΑΟΞ στην Α’ Εθνική και στην συνέχεια παρέδωσε τα κλειδιά στον Χρήστο Πανόπουλο. Στο πρόσωπό του αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθη στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Σωκράτης Ξυνίδης έχει διατελέσει βουλευτής Ξάνθης και κορυφαίος υπουργός επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου, ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ εκείνη την εποχή αλλά πάνω από όλα είναι ευγνωσμένης αξίας δικηγόρος και εδώ και πολλά χρόνια ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη και προσωπικά του Πανόπουλου στη Θράκη.

Ο λόγος και του ενός και του άλλου έχει μεγάλη βαρύτητα. Το ίδιο και οι δημόσιοι διαδικτυακοί διάλογοί τους. Ο Ξυνίδης έχει εκφράσει ανοιχτά πριν μιλήσει ο Πανόπουλος τις ανησυχίες του για το μέλλον του ΑΟΞ. Ο Κοκκάλας με πιο αλιγορικό τρόπο, έχει προειδοποιήσει ήδη από τα… Χριστούγεννα για αυτά που βιώνουμε το καλοκαίρι.

Με αφορμή ένα σχόλιο του Κοκκάλα μετά τη συνέντευξη Πανόπουλου για «ΑΟΞ, ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ», όπως το τιτλοφόρησε ο ίδιος, ο Σωκράτης Ξυνίδης σχολίασε:

Ακολούθησαν τις επόμενες μέρες δυο μάλλον αλιγορικά ποσταρίσματα από τον Κοκκάλα.

Στο πρώτο, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ο Θεόδωρος Κοκκάλας ανέφερε:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΝΙΟΤΕ ΛΥΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ..

Μάλιστα, διευκρίνισε στο ίδιο ποστ λίγο αργότερα μετά από σχετικό ερώτημα από γνωστη φίλαθλο της ομάδας:

Όταν πεις την αληθεια ξελαφρωνεις απ την δοκιμασια να λες ψεμματα.

Δυο μέρες μετά, την περασμένη Δευτέρα, ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΞ Θεόδωρος Κοκκάλας ξανασχολίασε:

SKODA..
Στα Τσεχικα σημαινει κριμα-ζημια…

Πολύ πιο ηχηρό ηταν το επόμενο διαδικτυακό του χτύπημα. Με αφορμή την προαναφερθείσα αναφορά του Ξυνίδη για το τι εστί εκκαθάριση, σχολίασε ότι δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα πάψει να υφίσταται η ΠΑΕ που ο ίδιος σύστησε (ενώ είχε ιδιαίτερη αξία και η απάντησή του στο πρώτο ερώτημα που δέχτηκε αναφορικά με αυτην την ανάρτηση):

Το τελευταίο χτύπημα ήρθε αργά το βράδυ της Τετάρτης, περίπου ένα 24ωρο μετά το προηγούμενο. Και ήρθε μέσα από ένα νέο ποστάρισμα του Κοκκάλα στο facebook που απευθυνεται στους «νομικους».

Στο νέο αυτό ερώτημα απαντά με αφοπλιστική και ενδεχομένως κυνική ειλικρίνεια ο Σωκράτης Ξυνίδης, που υπενθυμίζεται ότι εξακολουθεί να είναι και αυτην την στιγμή νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη.

Ενας διάλογος που αναμφίβολα έχει και αυτός την αξία του, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα και νέος επενδυτής δεν δείχνει για την ωρα να έχει βρεθεί. Τροφή για σκέψη…