Βασικός στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας ο Μανώλης Σιώπης μαζί με Μπακασέτα και Τζαβέλλα

Κυπελλούχος Τουρκίας αναδείχθηκε η Τράμπζονσπορ καθώς επικράτησε της Αλάνιασπορ με 2-0 στον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Βασικός με την ομάδα της Αλάνια ήταν ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης όπως και οι άλλοι δύο Έλληνές της.

Δεν κατόρθωσε τελικά η Αλάνιασπορ να συνδυάσει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της (αναδείχθηκε 5η του τουρκικού πρωταθλήματος και πήρε το εισιτήριο για την παρθενική συμμετοχή της στο Europa League της σεζόν 2020-2021) με κάποιο τρόπαιο, καθώς παρότι έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας.

Απέναντι της στον τελικό ήταν η Τράμπζονσπορ, που τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα πίσω από την πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ, με την ομάδα της Τραπεζούντας να επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση, επικρατώντας με 2-0.

Ο μεσοεπιθετικός των τυπικά γηπεδούχων Ομούρ άνοιξε το σκορ στο 25′, με τον Νορβηγό επιθετικό Σόρλοθ να διαμόρφωνει το τελικό 2-0 προς το τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Εβρίτης αμυντικός μέσος Μανώλης Σιώπης ήταν στο βασικό σχήμα του Ερόλ Μπουλούτ, αντικαταστάθηκε ωστόσο από τον Ουκάν στο 54′ της αναμέτρησης. Οι άλλοι δύο Έλληνες της τουρκικής ομάδας (Μπακασέτας, Τζαβέλλας) αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.