«Το ταλαντούχο κοριτσάκι και ο προικοθήρας πρίγκιπας»! Μέσω ενός παραμυθιού η νέα ηχηρή παρέμβαση Κοκκάλα

Με ένα… ινδιάνικο παραμύθι ο Ιστορικός Πρόεδρος του ΑΟΞ Θόδωρος Κοκκάλας αποφάσισε για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες να μιλήσει για τα τεκταινόμενα στην ομάδα που o ίδιος ως πρόεδρος έφερε στην Α’ Εθνική πριν την μεταβιβάσει στον Χρήστο Πανόπουλο (φωτο).

Αν και δεν κάνει καμία αναφορά σε πρόσωπα και πράγματα, όπως είναι λογικό, το μυαλό των περισσοτέρων πάει στις εξελίξεις που ταλανίζουν τον τελευταίο μήνα την ομάδα της Ξάνθης. Η χριστουγεννιάτικη ανάρτησή του έχει ως εξής:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…

Πριν πολλα πολλα χρονια ζουσε στην ακρη της χωρας μια φυλη ινδιανων που ηταν εργατικοι και φιλησυχοι τα πηγαιναν καλα και με τους γειτονες εκτος απο καποιες μικροδιαφορες οπως εχουν ολοι.
Στη φυλη μεγαλωνε ενα κοριτσακι πολυ ομορφο και πολυ ταλαντουχο.Ετσι ολοι μαζι αποφασισαν να το βοηθησουν να παει παραπανω και να ξεφυγει απ τα στενα ορια της φυλης.
Εμαθε πιανο ,Γαλλικα και προηχθει στην ανωτατη εκπαιδευση.Κι εκει πηγαινε πολυ καλα και ολες οι γειτονικες φυλες ζηλευαν βλεποντας την προοδο της κοπελιτσας.
Καποια στιγμη εμφανιστηκε ενας πριγκηπας και ζητησε το χερι της.Ολοι χαρηκαν για την καλη της τυχη .
Εφτιαξε ενα παλατι και το κοριτσακι ζουσε πλεον εκει.Ο πριγκηπας ομως οσο περνουσε ο καιρος ολο και λιγοτερο ερχοταν να την δει.
Αρχισαν να κυκλοφορουν φημες οτι δεν την παντρευτηκε αλλα οτι εκανε συμφωνο συμβιωσης. Αυτο ομως ειναι συνηθες πλεον.
Οι λιγοι ιθαγενεις που μπαιναν στο παλατι εβλεπαν οτι το κοριτσακι οσο περνουσε ο καιρος μαραζωνε και μελαγχολουσε.
Αρχισαν τοτε ολοι στην φυλη να ανησυχουν μηπως και ο πριγκηπας ηταν προικοθηρας.Αλλα δεν τους πειραζε τοσο, οσο καποιες φημες οτι την εξεδιδε και την εβγαλε στο κλαρι.
Αυτο ευτυχως ηταν ανυποστατο και κακοβουλο.
Ετσι ζησαν αυτοι καλα κι εκεις καλυτερα…….
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ…