Βαρυσήμαντη παρέμβαση του ιστορικού προέδρου του ΑΟΞ Θεόδωρου Κοκκάλα για τα περί «πώλησης» της ΠΑΕ Ξάνθη

Σε μια βαρυσήμαντη παρέμβαση για όσα ακούγονται περί δήθεν πώλησης της ΠΑΕ Ξάνθη προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας ο ιστορικός πρόεδρος του ΑΟΞ Θεόδωρος Κοκκάλας, ο οποίος 30 χρόνια πριν παρέδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Χρήστο Πανόπουλο.

Μετά από πλήθος ερωτημάτων που δέχτηκε από φίλους και γνωστούς για τις εξελιξεις και τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών, ο Θεόδωρος Κοκκάλας αποφάσισε να προχωρήσει στο ακόλουθο σχόλιο, το οποίο και αναδημοσιεύουμε:

ΑΟΞ
Πολλοι φιλοι εδω αλλα και εξω ,αυτες τις μερες με ρωτησαν τι συμβαινει στην ομαδα.Τους απαντησα οτι δεν γνωριζω τιποτε παραπανω απο οποινδηποτε φιλαθλο αφου δεν ασχολουμαι καθολου με τα ποδοσφαιρικα δρωμενα.Ενδεικτικα θα αναφερω οτι το τελευταιο παιχνιδι που παρακολουθησα ηταν σαν προεδρος.
Το δε νεο γηπεδο το ειδα μονο απεξω και μαλιστα προσφατα οταν εδινα εξετασεις για να ανανεωσω το διπλωμα μου για μοτοσυκλετα.
Οσο για τυχον αγορα μετοχων αλλης ΠΑΕ και νομιμοτητας ,δεν υπαρχει καμμια περιπτωση παρατυπιας.Μεχρι πριν λιγα χρονια δεν επιτρεποταν ενα ατομο να εχει στην κατοχη του πανω απο το 20% των μετοχων αλλα αυτο ξεπερνιοταν πολυ ευκολα με νομιμο τροπο.
Απο κει και περα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ενας ιδιοκτητης μιας μεγαλης ΠΑΕ αγοραζει τις μετοχες μιας μικροτερης και τι προσδοκα απ αυτο.
Αν δουμε διαχρονικα το θεμα θα θυμηθουμε οτι οι 6 ομαδες που αγορασε ο Κοσκωτας ουσιαστικα εξαφανιστηκαν αλλα εδω ξεχωριζω την περιπτωση του Πανιωνιου. Ενω οι 2 που αρνηθηκαν την εξαγορα ΠΑΟΚ και ΑΟΞ συνεχισαν την πορεια τους χωρις αναταραξεις.
Στην περιπτωση των Βαρδινογιαννη ,ΟΦΗ και ΚΟΡΙΝΘΟΥ ειναι τελειως διαφορετικες περιπτωσεις.Ο ΟΦΗ αδικως ισως λοιδωρηθηκε ενω στην πραξη δεν εδωσε δικαιωματα.Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ εξαυλωθηκε,επεσε 5 κατηγοριες σε 5 χρονια ,ελεω και της Ξανθης.
Οσο με την εξαγορα της VIALAND ,κατα την γνωμη μου, δεν εχει κανενα προβλημα η ομαδα..Ισως ηταν αστοχια που δεν ανακοινωθηκε η εξαγορα σε ενεστωτα χρονο πραγμα που δημιουργησε ψιθυρους και σχολια του τυπου,Ο επενδυτης εδωσε 10 εκ, και δεν εμφανιστηκε στην επενδυση του κλπ. Θεωρησα καλο να κανω αυτη την αναρτηση για να μην νομιζουν οι φιλοι μου οτι αποφευγω κατι,και ασφαλως δεν εχω διαθεση αναμιξης σε οτιδηποτε.
LASCIATE ME STARE IN PACE.
Θ.Κ.

Αποτέλεσμα εικόνας για θεοδωρος κοκκαλας αοξ