Με 139 συμμετοχές από 10 συλλόγους ο όμιλος της ΑΜ-Θ στο Πανελλήνιο Αναπτυξιακών Κατηγοριών

Σε Αλεξανδρουπολη το Σάββατο και Καβάλα την Κυριακή φιλοξενούνται οι αγώνες του ομίλου της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προαγωνιστικών Κατηγοριών.

Ουσιαστικά ενοποιημένα διεξάγονται σε επτά διαφορετικές πόλεις οι αγώνες για τις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ και Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’.

Το ThrakiSportS έχει αναλύσει με πολλά άρθρα την αδικία που θα υποστούν οι 139 συνολικά αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος. Ποιοι όμως είναι αυτοί; Η ΚΟΕ δημοσιοποίησε τις σχετικές λίστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες θα λάβουν μέρος 29 κολυμβητές και κολυμβήτριες από τον Ομιλο Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, 27 από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης, 31 από τον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας, 15 από τον Ομιλο Θαλάσσης Καβάλας, 12 από τους Αργοναύτες Καβάλας, 11 από την Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης, 6 από τον Νηρέα Ορεστιάδας, 3 από τον Ποσειδώνα Ορεστιάδας, 3 από τον Πρωτέα Ορεστιάδας και 2 από τον Κολυμβητικό Όμιλο Ξάνθης.