Α2 Ανδρών: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου αποκτήματος της ΑΕ Κομοτηνής Ματίας Μπάντα στο ThrakiSportS

Τις πρώτες του δηλώσεις για την νέα του εμπειρία έκανε ο διεθνής Χιλιανός πασαδόρος, Ματίας Μπάντα.

Το ThrakiSportS επικοινώνησε με τον 25χρονο διεθνή πασαδόρο της Εθνικής Χιλής για για τον ερχομό του στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Θράκη και την ΑΕ Κομοτηνής.

Αρχικά για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα για χάρη της Κομοτηνής απάντησε: “Φυσικά εννοείται ότι γνωρίζω την χώρα σας πάρα πολύ καλά. Εμείς οι Χιλιανοί έχουμε την ίδια τρέλα με εσάς και έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Μόλις ο ατζέντης μου ανέφερε την πρόταση από την Ελλάδα δεν το σκέφτηκα πολύ και χωρίς να διστάσω είπα αμέσως το ναι. Άκουσα και έμαθα αρκετά καλά πράγματα για την πόλη και την ομάδα οπότε ήταν και πιο εύκολο για εμένα”.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο διεθνής Χιλιανός θα αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και εκτός Νοτίου Αμερικής. Για αυτήν την προοπτική ανέφερε: “Η Ευρώπη είναι δύσκολη. Γνωρίζω ότι στην Ελλάδα θα αγωνιστώ σε μια νέα κατηγορία, η οποία είναι όμως και παρα πολύ δυνατή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έρθω και ανυπομονώ για αυτό. Γνωρίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολα στο πρωτάθλημα με μεγάλο ανταγωνισμό αλλά είναι μια πρόκληση για εμένα και τέτοιες καταστάσεις με κάνουν πιο δυνατό”.