Αποχωρεί από το Νέο Σιδηροχώρι αλλά παραμένει «περιζήτητος» στη Θράκη ο Δημήτρης Σιχλιμοίρης

Μετά από ένα χρόνο στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου με την οποία κατέκτησε τον τίτλο στην ΕΠΣ Θράκης, ο επιθετικος Δημήτρης Σιχλιμοίρης αποχωρεί από τους μαυραετούς.

Ο Γιαννιώτης επιθετικός αποχωρει από το Ν. Σιδηροχώρι αφού δεν τα βρήκε στα οικονομικά με τις κορυφαίες ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική αλλά και στο τοπικό της Ροδόπης να ενδιαφέρονται αρκετά για την περίπτωσή του.

Ο 21χρονος επιθετικός που φέτος έιχε 12 γκολ με το Ν. Σιδηροχώρι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και στους υποψήφιους για την καλύτερη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης στο διαγωνισμό του ThrakiSportS, με τους Πανθρακικό, Ελπίδα Σαπών και Δόξα Γρατινής αλλά και Ένωση Αλεξανδρούπολης να τον φλερτάρουν.

Tα προηγούμενα χρόνια πλην τoυ Σιδηροχωρίου αγωνιστηκε σε Δόξα Προσκυνητων και Άρη Αβάτου στην Γ’ Εθνική και παλιότερα στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννενα, της Προοδευτική Περάματος επίσης στα Ιωάννινα και του Ατρόμητου ’95. 

Με την φανέλα του Αβάτου πρόπερσι μάλιστα δεν έχασε αγώνα και για αυτό το λόγο ο Άρης βολιδοσκόπησε την περίπτωσή η οποία ωστόσο δεν προχώρησε. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τον Γιαννιώτη φοιτητή που θέλει να τελείωσει φέτος την σχολή τουστα ΤΕΦΑΑ.