Ντύθηκε γαμπρός ο μέλλων μπαμπάς Σταύρος Λαμπριάκος με κουμπάρο τον Γιάννη Παπαδημητρίου

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης Γιάννης Παπαδημητρίου ανακουφισμένος από την παραμονή της ομάδας στην Super League είχε πριν τις εξελίξεις στην ΠΑΕ μιαν άλλη, ξεχωριστή και ιδιαίτερα ευχάριστη υποχρέωση.

Ήταν μαζί με την σύζυγό του Πετρίνα ο κουμπάρος στον γάμο του παλιού του συμπαίκτη και πάντα καλού του φίλου (και αγαπημένου παιδιού του Πανόπουλου) Σταύρου Λαμπριάκου.

Ο Λαμπριάκος πήρε επιτέλους την μεγάλη απόφαση και έβαλε στεφάνι στην αγαπημένη του Γεωργία, η οποία μάλιστα σύντομα όπως φαίνεται από την φουσκωμένη κοιλίτσα της, θα του χαρίσει και τον καρπό του έρωτά τους.

Μάλιστα οι νεόνυμφοι πόζαραν με τους κουμπάρους, με τον Σταύρο Λαμπριάκο να… χαϊδευει την κοιλιά της συζύγου του, με τις ευχές να πέφτουν «βροχή» για βίον ανθόσπαρτον στο ζευγάρι και «πάντα άξιοι» στους κουμπάρους…

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία του ζευγαριού και των κουμπάρων, που ανέβασε ο καλός συνάδελφος Γιάννης Τσιλιγγιρίδης (που ήταν καλεσμένος στον ευτυχές γεγονός), στον λογαριασμό του στο Facebook, κοινοποιώντας και τα νέα:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.