Α2 Ανδρων: Αγανάκτηση από τον ΑΟ Ορεστιάδας για τις wild cards και σκέψεις για νομικές κινήσεις κατά ΕΟΠΕ

Την έντονη αντίδραση των ανθρώπων της ομάδας του ΑΟ Ορεστιάδας προκαλεί η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ όπου αναφέρονται οι ομάδες που πήραν τελικώς τις wild card για τα πρωταθλήματα όπου υπάρχουν κενές θέσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThrakiSportS οι άνθρωποι του ΑΟO και ιδιαίτερα ο πρόεδρος της ομάδας Παντελής Δραχτίδης (που είναι και πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος στην ΕΟΠΕ με το ψηφοδέλτιο του προέδρου Καραμπέτσου) εκφράζουν όχι μόνο απογοήτευση αλλά και αγανάκτηση προς την διοίκηση της ΕΟΠΕ για την μη χορήγηση wild card στον ΑΟ Ορεστιάδας.

Θεωρούν οι άνθρωποι του ΑΟΟ ότι η Ομοσπονδία δεν σέβεται την ιστορία και την προσφορά του συλλόγου στο άθλημα σε σχέση με άλλες ομάδες με μηδενική παρουσία στα μεγάλα πρωταθλήματα και στην ανάδειξη νέων αθλητών. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη αντίδραση τις επόμενες ώρες, που θα έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο Παντελής Δραχτίδης είχε κατέβει στο ψηφοδέλτιο για τις επεισοδιακές εκλογές της ΕΟΠΕ το 2016 με την παράταξη του νυν προέδρου Ομοσπονδίας Γιώργου Καραμπέτσου.

Ανεξάρτητα από αυτήν την εξέλιξη, ο ΑΟ Ορεστιάδας φέρεται να κάνει κινήσεις… Α2 και δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχει έρθει σε συμφωνία με προπονητή από το πάνω ράφι κίνηση που δείχνει και τις προθέσεις της διοίκησης για το μέλλον της ομάδας. Τέλος, σύμφωνα με τις διαρροές από την ομάδα της Ορεστιάδας, ο σύλλογος δεν αποκλείται να ακολουθήσει την δικαστική οδό και θα κινηθεί νομικά κατα της απόφασης αυτής αποκλεισμού του ΑΟΟ από την Α2 Ανδρών, αν και υπάρχει η ελπίδα – εκτίμηση ότι σε μελλοντικό συμβούλιο θα διορθωθεί το ζήτημα και θα δοθούν επιπλέον wild cards (κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί με βάση την τελευταία ανακοίνωση).

Δείτε παρακάτω την έγγραφη αίτηση του ΑΟ Ορεστιάδας προς την ΕΟΠΕ για την χορήγηση Wild Card: