ΕΠΣ Θράκης: Εξι μαζεμένες ανανεώσεις παικτών ανακοίνωσε το Αρσάκειο

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών για τον ΑΟ Αρσακείου, κρατώντας έναν σημαντικό κορμό από το ήδη υπάρχον ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα, στην ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Θράκης θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Φατήχ, Μπατζιακούδης, Τουργκάϊ, Ευθυμιάδης, Γκαντζάλ και Μπέρκ.

Παρακάτω οι ανακοινώσεις του ΑΟ Αρσακείου:

«Ο ΑΘλητικός Όμιλος Αρσακείου ανανεώνει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή ΦΑΤΗΧ ΣΑΡΙ ΣΑΚΑΛ για έναν ακόμα χρόνο.Ο αμυντικος της ομάδας που εντάχτηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2018.Φατηχ σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχιες με την ομαδα μας.»

«Ο ΑΘλητικός Όμιλος Αρσακείου ανανεώνει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΑΤΖΙΑΚΟΥΔΗ για έναν ακόμα χρόνο.Ο αμυντικός της ομάδας που εντάχτηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2018.Μιχάλη σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχιες με την ομαδα μας.»

«Ο ΑΘλητικός Όμιλος Αρσακείου ανανεώνει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή ΤΟΥΡΓΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΦΑ για έναν ακόμα χρόνο.Ο αμυντικός της ομάδας που εντάχτηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2019. Τουργκαϊ σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχιες με την ομαδα μας.»

«Ο ΑΘλητικός Όμιλος Αρσακείου ανανεώνει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ για έναν ακόμα χρόνο.Ο αμυντικός της ομάδας που εντάχτηκε σε αυτήν το χειμωνα του 2020. Παναγιώτη σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχιες με την ομαδα μας.»

«Ο ΑΘλητικός Όμιλος Αρσακείου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την ανανεώνει της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΑΛΗ ΓΚΑΝΤΖΑΛ για έναν ακόμα χρόνο.Ο μεσοεπιθετικος της ομάδας που εντάχτηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2019 και ήταν βασικό στέλεχος την περσινή χρόνια. ΑΛΗ σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχιες με την ομαδα μας.»

«Ο ΑΘλητικός Όμιλος Αρσακείου ανανεώνει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή ΝΤΕΛΗ ΜΠΕΡΚ για έναν ακόμα χρόνο.Ο τερματοφύλακας της ομάδας που εντάχτηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2018. Μπερκ σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχιες με την ομαδα μας.»