Επιστρεφει μετά από 5 μήνες κάτω από τα γκολποστ του ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς κόντρα στον «αγαπημένο» του Άρη;

Το πρόβλημα τραυματισμού του Αλέξανδρου Πασχαλάκη που ωστόσο θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ πιθανότατα θα επαναφερει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια μετά από 5 μήνες και κόντρα σε μια ελλειπή ομάδα που θα παραταχθεί με 12 παίκτες.

Η τελευταία εμφάνιση του Ζίβκοβιτς, χάνεται στις 15 Φεβρουαρίου όταν αγωνίστηκε στο νικηφόρο, εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα (1-2). Ωστόσο το φετινό 4-2 στο Χαριλάου με τον Αρη όπου ο πρωην πορτιέρο του ΑΟΞ ήταν μοιραίος δύσκολο να ξεχαστεί ακόμα, ενω νωπές είναι οι μνήμες του Ζιγκο από την βαριά ήττα 7-2 του ΑΟΞ στο Χαριλαου.

Ο Αμπέλ Φερέιρα κατοπιν άλλαξε τον τερματοφύλακα του, επανέφερε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον χρησιμοποίησε στους δύο τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου, στα δύο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και στα εννιά ματς των πλέι οφ.

Στο διάστημα που ο Ζίβκοβιτς είχε τη φανέλα του βασικού, μέτρησε 20 παιχνίδια , κρατώντας ανέπαφη την εστία του στα 11. Στα υπόλοιπα εννιά ωστόσο δέχτηκε 15 γκολ. Ο πρωην τερματοφύλακας του Πανθρακικού από την άλλη πλευρά μετράει 25 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από αυτά κράτησε το «0» στα οχτώ και δέχτηκε 27 στα υπόλοιπα στα 17. Το ποιος θα αγωνιστεί θα φανεί σε λίγες ώρες…