ΕΠΣ Ξάνθης: Παίρνει μαζί του στην Γενισέα και τον Μακράκη του Ορφέα ο Καραγκιόζης

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ελπίδα Γενισέας, αποκτώντας τον επί πολλά χρόνια κεντρικό αμυντικό του Ορφέα Ξάνθης Ηλία Μακράκη.

Στην Γενισέα και την Α’ ΕΠΣ Ξάνθης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο Ξανθιώτης Ηλίας Μακράκης, αποτελώντας μία σημαντική ενίσχυση για την ομάδα της Ελπίδας. Έκει θα συναντήσει -σαν προπονητή πλέον- τον πρώην συμπαίκτη του στον Ορφέα, Γιάννη Καραγκιόζη.

Ο 32χρονος στόπερ είναι ένας ποιοτίκος για τα δεδομένα της κατηγορίας και όχι μόνο αμυντικός. Τα τελευταία χρόνια ήταν από τα βασικά στελέχη του Ορφέα Ξάνθης στην Γ’ Εθνική από το 2015 και έπειτα, ενώ έχει πανηγυρίσει και μαζί του και το Κύπελλό της ΕΠΣ Ξάνθης.

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ, από όπου και έφυγε το 2006 με προορισμό την Φλώρινα και τον τοπικό ΠΑΣ, για να βρεθεί ένα χρόνο αργότερα στη Νίκη Βόλου. Στη συνέχεια, το 2009 εντάχθηκε στο ρόστερ του Ιωνικού Νίκαιας, όπου και έμεινε για δύο χρόνια. Έπειτα επέστρεψε στον Βόλο και πάλι για την Νίκη, όπου αυτή τη φορά κάθισε μόλις 6 μήνες (Ιανουάριος 2011) για να παραμείνει κάτοικος της θεσσαλικής πόλης, για χάρη όμως του Ολυμπιακού. Η επιστροφή στην Ξάνθη και το τοπικό ποδόσφαιρο της περιοχής έγινε το 2012, όταν και μετακόμισε για πρώτη φορά στον Ορφέα Ξάνθης. Έχοντας περάσει ενδιάμεσα από Αστέρα Μαγικού και Ασπίδα Ξάνθης, επέστρεψε ξάνα στον Ορφέα όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Η ανακοίνωση της Γενισέας:

«Η Ελπίς Γενισέας καλωσορίζει στην οικογένειά της τον ποδοσφαιριστή Ηλία Μακράκη και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».