Super League: Στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα ο εκ των αρχηγών του ΑΟΞ Χρήστος Λισγάρας

Την περίπτωση του αρχηγού της Ξάνθης, Χρήστου Λισγάρα, εξετάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την πόλη της Ήπειρου.

Όπως αναφέρει το αθλητικό ραδιόφωνο Super-fm από τα Ιωάννινα, ο 34χρονος πολύπειρος αμυντικός, που έχει καταγωγή από την περιοχή, είναι μια περίπτωση που εξετάζεται από τον ΠΑΣ και τον ιδιοκτήτη του Γιώργο Χριστοβασίλη για την ενίσχυση της άμυνας του ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League την ερχόμενη σεζόν.

Ο Λισγάρας βρίσκεται στην Ξάνθη από το 2014, αποτελώντας βασικό και σημαντικό γρανάζι της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πρόσφατα έγινε και αρχηγός της. Με την θρακική ομάδα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 154 αγώνες, έχοντας σκοράρει μάλιστα 11 φορές με την τελευταία στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα.

Προηγουμένως, είχε αποκτηθεί από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει αγωνιστεί κατά σειρά στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, την Παναχαϊκή, τον Βύζαντα Μεγάρων και τον Λεβαδειακό. Οπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, έχουν υπάρξει και στην πόλη της Ξάνθης αναφορές για επικείμενη επιστροφή του Λισγάρα στα Γιάννενα, λόγω και επαγγελματικών (πλέον) υποχρεώσεων.