North Area Junior19: Τα αποτελέσματα των τελικών σε αγόρια και κορίτσια στην Αλεξανδρούπολη (+photos)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά μπιτς βόλεϊ του North Area Circuit Under 19 στην Αλεξανδρούπολη με τοπικό συνεργάτη τον Ηλία Κρεούζη και σημαντικές παρουσίες του ελληνικού βόλεϊ.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκινώντας από την κατηγορία των κοριτσιών την πρώτη θέση κατέλαβε το δίδυμο Γεωργιάδη / Καραμπάση ύστερα από μια τρομερή αναμέτρηση και νίκη με 2-1 απέναντι στο δίδυμο Μπάση / Σαχπατζίδη ενώ στο ημιτελικό το δίδυμο που κατέλαβε την πρωτιά κέρδισε τις Ανδρεάδη / Τσακαλίδου με 2-1 ενώ η φιναλίστ κέρδισαν με 0-2 τις αδερφές Μόκαλη.

Στην κατηγορία των αγοριών, το δίδυμο Καραμανίδη / Μήλια έφτασαν μέχρι την πρώτη θέση κερδίζοντας αρχικά στον ημιτελικό το δίδυμο Καρρά / Παλαβουζόπουλο με 2-0 και στο τελικό τους Πατλάκα / Σισμανίδη με 2-0, οι οποίοι είχαν κερδίσει στον ημιτελικό τους Κεσκίνη / Κοντοστάθη με το ίδιο σκορ.

Τις απονομές στα νεαρά κορίτσια έκανε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και νυν προπονητής των Αμαζόνων Μαϊστρου, Μάκης Δημητριάδης ενώ στα αγόρια τις απονομές έκανε ο Κώστας Δεληκώστας, προπονητής του ΠΑΟΚ.