Μετάλλια και διακρίσεις του Αρίωνα Ξάνθης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον

Ο Αρίωνας Ξάνθης συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ομάδα μας, του Μπάντμιντον του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, παρόλη τη δύσκολη συγκυρία συνεχίζει να έχει δυναμική παρουσία και να φέρνει επιτυχίες στην πόλη της Ξάνθης! Η παρουσία μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υ13 και βετεράνων συμμετείχε με 4 αθλητές με αρκετά μετάλλια .
Στην κατηγορία υ13 ο Γιώργος Χατζίδης με συναθλητή τον Κωνσταντίνο Καλλιγά από τον Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ Κομοτηνής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό αγοριών !Στους βετεράνους είχαμε μεγαλύτερη παρουσία με τους Φώτη Τσάγκα , Λευτέρη Κασάπη και την Μαρία Σωτηρόγλου με την τελευταία να κατακτά 3 αργυρά μετάλλια (απλό γυναικών, διπλό γυναικών, διπλό μικτό ) στην κατηγορία 35+ και χρυσό στο διπλό γυναικών στην κατηγορία ΟΠΕΝ! Οι Τσάγκας και Κασάπης κατάφεραν και πήραν χάλκινο στο διπλό αντρών επίσης στην κατηγορία 35+.
Σε 2 εβδομάδες δίνεται συνέχεια στην αγωνιστική δράση στο σημαντικότερο πανελλήνιο της χρονιάς , το ανδρών – γυναικών και υ17 , μαζί με την μικρή κατηγορία υ11 . Η ομάδα μας θα έχει και σε αυτούς τους αγώνες δυναμική παρουσία με περισσότερους αθλητές!»