Συμφώνησε με την Νέα Ραιδεστό ο πρώην άσος των ΓΑΣ και ΑΕΚ Γιώργος Σκεμπής

Ο ΚΑΣ Νέα Ραιδεστός ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Γιώργο Σκεμπή, ο οποίος έχει περάσει από την Κομοτηνή αρχικά για την ΑΕΚ και εν συνεχεία για τον ΓΑΣ, παράλληλα με τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ της πόλης.

Ο Γιώργος Σκεμπής ανδρώθηκε μπασκετικά στο Ρέθυμνο. Αγωνίστηκε την αγωνιστική περίοδο 2007-08 με το Ρέθυμνο στην Α1. Την σεζόν 2008-09 μακατόμισε στην Αθήνα, όπου έπαιξε με τον Χολαργό στην Α΄ ΕΣΚΑ. Την σεζόν 2009-10 επέστρεψε πίσω στο Ρέθυμνο και έπαιξε με τη ομάδα στην Α2. Το 2010 πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, επαιξε στην ΑΕ Κομοτηνής και στον ΓΑΣ Κομοτηνή και στην συνέχεια σε Αίαντα Ευόσμου και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

H ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο σύλλογός μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τους Σκεμπή Γιώργο, Κωνσταντίνο Χατζή, Σταυρίδη Σωκράτη και Κωνσταντίνο Βεργίνη, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας ανδρών της ΕΚΑΣΘ. Τέσσερις αθλητές με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες, σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχον ρόστερ, θα δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την επόμενη σεζόν.Ο Σύλλογός μας τους εύχεται καλή μπασκετική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες. Σύντομα αναμένονται και οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομαδας με σκοπό να ολοκληρωθεί το ρόστερ.»