Γ’ Εθνική: Συμφώνησε με Γιούχτα ο πρώην Πάνθρακας Νίκος Κατσικοκέρης

Το φλερτ οδηγήθηκε σε γάμο και έτσι ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού Νίκος Κατσικοκέρης συμφώνησε με τον Γιούχτα για τη νέα σεζόν.

Η συμφωνία είναι οριστική και την νέα σεζόν ο Αγρινιώτης επιθετικός, που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΟΦ Ιεράπετρας θα παραμείνει στην Κρήτη για λογαριασμό του Γιούχτα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ομάδα του Γιούχτα. Οι άνθρωποι της ομάδας με πλησίασαν με πλήρη επαγγελματικό τρόπο και κάλυψαν όλα μου τα “θέλω”», είπε στο athleticradio ο Κατσικοκέρης, επιβεβαιώνοντας τη μεταγραφή.

«Εύχομαι να έχουμε υγεία, πάνω απ´ όλα, όλοι στην ομάδα και να είμαστε μια οικογένεια , κάτι που χαρακτηρίζει την ομάδα αυτή πάντα έτσι και αλλιώς», πρόσθεσε ο 32χρονος πρώην παίκτης του Πανθρακικού, με την φανέλα του οποίου έκανε μόλις 3 συμμετοχές τη σεζόν 2013-2014, προερχόμενος από 7 με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Αναφορικά με τον στόχο του Γιούχτα αλλά και τον δικό του ανέφερε: «Ο στόχος του Γιούχτα είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία (Γ Εθνική) και μέσα από αυτό να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται! Ο δικός μου προσωπικός στόχος κάθε χρόνο δεν αλλάζει. Θέλω να πετύχω όσο πιο πολλά γκολ γίνεται και να βγω πρώτος σκόρερ στον Ομιλο. Και μέσα από αυτό να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον οποιονδήποτε στόχο της».