Γ’ Εθνική: Παραμένει στην κατηγορία αλλά μετακομίζει από τον Ηρακλή στον Άρη ο «Βενιαμίν» Δημήτρης Βαφειάδης

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον νεάρο μέσο Δημήτρη Βαφειάδη ανακοίνωσε ο Άρης Αβάτου, προχωρώντας τον σχεδιάσμο του ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς στην Γ’ Εθνική.

Συνεχιζει έτσι την επένδυση στο ποδοσφαιρικό στοιχείο της ευρύτερης περιοχής, καθώς ενίσχυσε την μεσαία του γραμμή με τον 17χρονο Ξανθιώτη (γιο του προπονήτη χάντμπολ της Ασπίδας Ξάνθης Θεόδωρου Βαφειάδη), που φέτος ολοκλήρωσε την Δευτέρα Λυκείου.

Ο Βαφειάδης αγωνίζοταν την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα του Ηρακλή Ζυγού, παίρνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Γιάννη Δημητριάδη (αγωνίστηκε σε 19 αγώνες εκ των οποίων 14 ως βασικός).

Έχει περάσει επίσης και από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό Λεύκης, Ελπίδες Ξάνθης και ΑΟ Βιστωνίδας.

Παρακάτω, η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου:

Ο Βενιαμίν γίγαντας της μεσαίας γραμμής του περσινού πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Δημήτρης Βαφειάδης ο οποίος αγωνιζόταν με την ομάδα του Ηρακλή Ζυγού και είναι γεννημένος στις 17/5/2003 θα συνεχίσει με τα χρώματα της ομάδος μας την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και πάντα επιτυχίες.