Αποθεώσε Μάνταλο ο Νέλσον Ολιβέιρα! «Έχει καταπλητική ποιότητα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νέλσον Ολιβέιρα για τον Κομοτηναίο αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, έπειτα από το εμφατικό 1-4 επί του Άρη.

Ο Πορτογάλος επιθετικός (που σκόραρε δύο φορές στην αναμέτρηση του «Βικελίδης») έπλεξε το εγκώμιο του Μάνταλου (έδωσε την ασίστ στο ένα από τα δύο τέρματα του Ολιβέιρα), στις δηλώσεις του μετά τον αγωνά, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια τόσο για την συνεργασία τους όσο και για τη ποιότητα του Θρακιώτη μεσοεπιθετικού.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο γκολ που επετεύχθη ύστερα από την συνεργασία των δύο ποδοσφαιριστών αλλά και γενικότερα στη μεταξύ τους συνεργασία, λέγοντας πως: «Στο δεύτερο έκανα κίνηση στα δεξιά. Ο Μάνταλος κατάλαβε την πρόθεσή μου και μου έδωσε την ασίστ. Όταν παίζεις με τον Μάνταλο, χωρίς να θέλω να πω κάτι κακό για τους άλλους συμπαίκτες μου, αλλά ο Πέτρος έχει αυτή τη λεπτομέρεια στην ποιότητα. Καταλαβαινόμαστε πολύ καλά και έχουμε πολύ καλή συνεργασία».

Εν συνεχεία, σε ερώτηση για το αν ο Μάνταλος είναι από τους καλύτερους που έχει συνεργαστεί ανέφερε πως:«Ένας καλός επιθετικός είναι εκείνος που βοηθάει στο σύνολο. Ο Πέτρος έχει καταπληκτική ποιότητα. Ο τρόπος επαφής της μπάλας είναι φοβερός. Είναι ένας από τους καλύτερους.»