«Μαντάρα» τα έκανε ο Κουμπαράκης στο χορταστικό ΟΦΗ-ΠΑΟΚ των τεσσάρων γκολ

Σε έναν αγώνα που είχε πάθος, ένταση και τέσσερα γκολ ο ΠΑΟΚ άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ, σε έναν αγώνα πάντως που αρνητικός πρωταγωνιστής φάνηκε να είναι ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Στέφανος Κουμπαράκης.

Νέιρα και Φιγκειρέδο οι σκόρερς για τους Κρητικούς, Μπίσεσβαρ και Μιχαηλίδης για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Κρήτης να διαμαρτύρεται έντονα ότι οι θεσσαλονικείς ισοφάρισαν μετά από ανύπαρκτο φάουλ που έδωσε ο Κουμπαράκης.

Ωστόσο και στον ΠΑΟΚ βράζουν με την διαιτησία αφού υποστηρίζουν ότι από το 28′ ο ΟΦΗ θα έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες. «Ο αμυντικός των Κρητικών πήρε τα πόδια του Σφιντέρσκι σε μια φάση που ο Πολωνός έβγαινε μόνος του με την Γουάλι. Ο Κουτρουμπής πήρε κίτρινη κάρτα παρά το γεγονός πως ο Κουμπαράκης κλήθηκε στο VAR για να δει ξανά την φάση, πράγμα που σημαίνει ότι ο εκεί διαιτητής θεωρούσε ότι έρπεπε να δώσει κόκκινη», διαρρέσουν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τελικά ο Κουτρουμπής αποβλήθηκε στο 59′ για επικίνδυνο παιχνίδι στον Μαουρίσιο. Ωστόσο υπήρξε αποβολή και για παίκτη του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του Εσίτι στο 81′ η οποία όμως από τους Θεσσαλονικείς κρίνεται ως υπερβολική καθώς ο Νιγηριανός φαίνεται να βρήκε μπάλα.

Η ουσία είναι ότι το ισόπαλο 2-2 φέρνει τον ΠΑΟΚ έναν βαθμό πάνω από την ΑΕΚ στη μάχη για την δεύτερη θέση, αλλά και με ματς περισσότερο. Η ΑΕΚ την Κυριακή φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκη από τον Αρη ενω υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή υπάρχει και το αιώνιο αλλά αδιάφορο αυτή τη φορά ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.