Εκτός του τελικού του Just the 2 of us η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και η Έρικα Πρεζεράκου με τον Αρη Μακρή

Ο ημιτελικός του Just the 2 of us ολοκληρώθηκε στην τηλεόραση του Open με εκπλήξεις, καθώς παρά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις οι δυο «αθλητικές» υποψηφιότητες δεν ψηφίστηκαν από τον κόσμο.

Ο παραολυμπιονίκης του κανόε καγιάκ Ετεοκλής Παύλου που είχε σαν κόουτς την Αλεξανδρουπολίτισσα σύζυγό του Έλενα Χατζίδου έφτασαν μέχρι τον τελικό, με την Δέσποινα Βανδή να δίνει πολλά συγχαρητήρια για την εξέλιξη του Ετεοκλή και να τους δίνει την συμβουλή να μην ανησυχούν για τα μικροπροβλήματα και τους καυγάδες που πάντα έχουν τα ζευγάρια.

Αντίστοιχα, εκτός τελικού βρέθηκε και η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επι κοντώ Ερικα Πρεζεράκου με τον Αρη Μακρή, παρόλο που όλοι οι κριτές (Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπουλου, Σταμάτης Φασουλής και Μαρία Μπακοδήμου) εκτιμούσαν ότι είχαν κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Στην τελική ψηφοφορία για την πρόκριση στον τελικό το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε την Χαρά Βέρα με τον… Τρύφωνα Σαμαρά, που δεν πίστευε και ο ίδιος αυτήν την εξέλιξη.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι προκρίθηκαν στον τελικό ο Τάσος Ξιαρχός και η Κόνυ Μεταξά, καθώς και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη. Αυτά τα τρία ζευγάρια το προσεχές Σάββατο θα διαγωνιστούν στον τελικό.

Ανατροπές, διπλά τραγούδια, εκρηκτικές εμφανίσεις και πολλές εκπλήξεις υπήρξαν στον ημιτελικό, στην διάρκεια του οποίου τα 5 ζευγάρια των φιναλίστ διαγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε live μετάδοση ερμηνεύντας από δύο τραγούδια το κάθε ζευγάρι, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.

Τελικά, όπως προαναφέρθηκε, οι δυο αθλητικές υποψηφιότητες ηταν εκεινες που δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό σε αντίθεση με τις τρεις μη αθλητικές, που θα δώσουν το παρών στον τελικό του J2US την άλλη εβδομάδα.