Ο Κώστας Τερζανίδης για τρίτη φορά αναλαμβάνει προπονητής του Ηρακλή Ζυγού

Δεν άργησε πολύ να βρει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Δημητριάδης η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού. Οπως ανακοινωσε το βράδυ τηςς Παρασκευής, νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Κώστας Τερζανίδης.

Το εκτενές δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Κώστα Τερζανιδη ως προπονητή της ανδρικής ομάδας.
Ο Κώστας είναι ο πλέον κατάλληλος για να συνεχίσει η ομάδα το έργο του Γιάννη Δημητριάδη και να οδηγήσει τον σύλλογο να κινείται – όπως πάντα – σε υψηλό επίπεδο.
Αν και οι φιλοδοξίες του είναι μεγαλύτερες, καταφέραμε να τον πείσουμε, ώστε να “διευκολύνει” την κατάσταση τη δεδομένη στιγμή και ταυτόχρονα με τις πολλές γνώσεις και εμπειρίες του, η ομάδα να διατηρηθεί στο επίπεδο που ονειρευόμαστε.
Στόχος η διατήρηση ενός βασικού κορμού ποδοσφαιριστών, η επένδυση σε νεαρούς αθλητές από την ακαδημία μας και όχι μόνο και η δημιουργία μιας νέας και παράλληλα ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί, με σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου μας.
Ο Κώστας επιστρέφει για τρίτη χρονιά στην αγαπημένη του ομάδα αποτελώντας διαχρονικά έναν σημαντικό κρίκο στην εξέλιξη αυτής της πορείας.Έχει εργαστεί στον Α.Ο. Μέλισσας, στον Ορφέα Ξάνθης, στην Κ-17 του Α.Ο. Ξάνθη, στον Ηρακλή Ζυγού, στη Δόξα Θεολόγου Θάσου, στον Κεραυνό Πέρνης (Κυπελλούχος ΕΠΣ Καβάλας 2015), στον Άρη Πηγών και στον Βρασίδα Νέας Περάμου! Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΑΠΘ, κάτοχος πτυχίου UEFA A και πρόεδρος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης! Kostas Terzanidis🤝 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ