Κρούση της ΑΕΔ στον Κώστα Γεμενετζή για να «πιλοτάρει» το ταξίδι της στη Γ’ Εθνική

Μπορεί να μην έχει ακόμα σχηματιστεί επισήμως νέο διοικητικο συμβούλιο στην ΑΕΔ αλλά τα νέα μέλη της διοίκησης τρέχουν όσο μπορούν κάποιες διαδικασίες ώστε η ομάδα να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ενα από αυτά είναι και το θέμα του προπονητη. Ο Χρήστος Μαυράκης είναι ο μετρ των ανόδων με την ΑΕΔ αλλά την ίδια ώρα γίνονται κρούσεις σε προπονητές που θα μπορούσαν να πιλοτάρουν την ομάδα στη νέα αυτή περιπέτειά της στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα, οι κρούσεις αυτές δεν περιορίζονται σε γνωστούς και καταξιωμένους προπονητές του Έβρου.

Πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι κρούση έγινε μέχρι και στον πρώην προπονητή του Πανθρακικού Κώστα Γεμενετζή, ο οποιός μένει μεν στην Κομοτηνή αλλά αρκετές φορές την εβδομάδα βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στον Έβρο.

Ο Γεμενετζης έχει πολλά χρόνια εμπειρίας, γνωρίζει ιδιαίτερα να χειρίζεται τις νέες ηλικίες και να αναδεικνύει ταλέντα και υπήρξε εκτίμηση ότι θα ήταν ιδανική λύση, εφόσον επιλεγεί τελικά από τη νέα διοίκηση της ΑΕΔ να πάει με νέο πρόσωπο στην τεχνική της ηγεσία σε αυτήν την νέα προσπάθεια.

Κρούση έγινε, περισσότερο διερευνητική. Δυσκολο να γίνει δεκτή. Αλλά δείχνει από μόνη της ότι στην ΑΕΔ υπάρχει πνοή και κάποιοι ψάχνουν να δουν τι θα γίνει και την επόμενη μέρα, μετά την συγκρότηση νέου ΔΣ στην ομάδα που είναι αλήθεια πάντως ότι έχει καθυστερήσει αρκετά.

Γιατί πέρα από ΔΣ απαιτείται να υπάρξουν παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ. Και να για συμφωνήσουν οι παίκτες, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θεμα του προπονητή.