Ρουκέτες Μελισσανίδη για Μαρινάκη: «Είναι Κατίνα γιατί δεν πήγε Στρατό, επέβαλε τον Ελευθερόπουλο προπονητή στον Πανιώνιο»

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη κατά του Ολυμπιακού και του ιδιοκτήτη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, όπου βρέθηκε ως μάρτυρας μετά τον Ζήση Βρύζα το απόγευμα της Πέμπτης.

Ανάμεσα στα άλλα υποστήριξε ότι ο Μαρινάκης δεν είναι άνδρας αλλά… Κατίνα, καθώς δεν πήγε Στρατό και εξαφανίστηκαν τα σχετικά αρχεία. Πρόσθεσε ότι όλα ήταν στημένα και μεταξυ άλλων αναφέρθηκε ότι ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης μέχρι και προπονητή επέβαλαν στον Πανιώνιο, εννοώντας τον πρώην προπονητή του Πανθρακικού Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Χωρίς σχόλια και περιστροφές, διαβάστε ολόκληρη την κατάθεση-βόμβα του Δημήτρη Μελισσανίδη ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ που συνεδριάζει για την υπόθεση του Ολυμπιακού, του Μαρινάκη και των υπολοίπων 14 κατηγορουμένων – εξαιτίας της οποίας Ολυμπιακός και Ατρόμητος απειλούνται με υποβιβασμό, όπως καταγράφεται στο sport-fm:

«Εγώ έδωσα κατάθεση στον ανακριτή αφού μου είπε ο Καλαϊτζίδης για το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0. Ο στοιχηματισμός στο παιχνίδι αυτό ήταν 6 εκατ. ευρώ, ούτε στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ δεν ποντάρονται τόσα. Το ομολόγησαν και ποδοσφαιριστές.

Από το 2010, για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλητισμού, από το Νοέμβριο έβγαινε ο πρωταθλητής. Ήταν όλα μιλημένα και στημένα! Πιο στημένα δεν γινόταν!

Η ΕΥΠ τα κατέγραψε όλα. Το 2012 έγινε η συνάντηση στο Χίλτον, του Μαρινάκη με τους παράγοντες της ΕΠΟ. Το θέμα ήταν πώς θα φάμε τον προηγούμενο πρόεδρο και να βάλουμε τον Σαρρή. Ο Σαρρής ήταν το εργαλείο τους. Συνεννοήθηκαν ο Σταθόπουλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Κουρίδης, ο Προύντζος κλπ.

Αυτομάτως μετά φεύγει ο Πιλάβιος και μπαίνει ο Σαρρής. Έγιναν εκλογές, αλλά ήταν όλα μιλημένα.

Όταν στις κασέτες μιλάει ο Μαρινάκης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του λέει, βάλε αυτόν τον διαιτητή σε αυτό το ματς, αυτό τα λέει όλα. Όταν βάζανε χέρι και στους δικαστές για να βγάζουν τις αποφάσεις που ήθελαν, αυτό τα λέει όλα. Οι κασέτες τα λένε. Έχουν καταγραφεί!

Έβαλαν τον Ζωγράφο αρχιδιαιτητή. Μετά μάθαμε ότι κάποιος τον χτύπησε. Ο πρώτος άνθρωπος που ειδοποιήθηκε ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού! Δεν φώναξε ούτε αστυνομία ούτε τίποτα. Φώναξε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Και ο Μαρινάκης βγήκε και είπε ότι τον χτύπησε ο Μελισσανίδης. Μου κάνανε μήνυση που μπήκε στο αρχείο. Μάρτυρες ήταν ο Μαρινάκης και ο Σαρρής. Έφτασαν στον Άρειο Πάγο και ζήτησαν να γυρίσει η υπόθεση πίσω. Για τέτοια μαφία μιλάμε! Ο αρχιδιαιτητής ήταν εργαλείο τους. Κανονικός υπάλληλος.

Εγώ την κυνήγησα αυτή την εγκληματική οργάνωση και την κυνηγάω μέχρι σήμερα!

Τον Χιου Ντάλας τον φέρανε για βιτρίνα. Δεν έκανε καν ορισμούς.

Φώναξαν τον Άγγλο τον Χάκετ, ως εμπειρογνώμονα και έβγαλε πόρισμα ότι όλα τα παιχνίδια αυτά είναι μιλημένα. Και οι πέτρες τα ξέρουνε. Όλη η Ελλάδα τα ήξερε! Όλα στημένα ήταν.

Μιλημένοι ήταν και όλοι οι παρατηρητές. Πηγαίνανε στους αγώνες για να καλύψουν τα χειρουργεία.

Ο Σαρρής ήταν ένα θύμα. Τον έβαλαν μπροστινό, τον εκμεταλλεύτηκαν και στο τέλος τον πετάξανε. Βέβαια, έχει ευθύνη.

Ήταν εγκληματική οργάνωση, κανονική! Μέχρι και προπονητές δίνανε. Ακούστε τις κασέτες που λέει «βάλε μου αυτό τον προπονητή στον Πανιώνιο».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης απάντησε σε ερωτήσεις των δικηγόρων του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οταν τον ρώτησαν σε σχέση με το Χίλτον το 2012, αν υπέρ Γραμμένου, ο ίδιος και ο Σαββίδης δεν κάναν συγκεντρώσεις; Απάντησε ο Μελισσανίδης:

«Ναι, υπήρχαν Ενώσεις και άνθρωποι που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και συναντήθηκαν τα υγιή στοιχεία. Τρία χρόνια είναι ο Γραμμένος πρόεδρος, βγήκαν τρεις διαφορετικοί πρωταθλητές! Η απόδειξη είναι αυτή! Δεν κάναμε χούντα στο ποδόσφαιρο!

Εγώ με τον Μαρινάκη ήμουν 25 χρόνια φίλος και από τότε που πήρα την ΑΕΚ μου κήρυξε τον πόλεμο. Γιατί ήθελε να είναι μόνο αυτός και κανένας άλλος στο ποδόσφαιρο. Θεώρησε ότι θα του χαλάσουμε τη μανέστρα. Και του την χαλάσαμε! Η νοοτροπία του είναι να μας πεθάνει όλους για να ζήσει αυτός.

Άντρας που δεν πάει στον ελληνικό στρατό, δεν είναι άντρας. Ο Μαρινάκης δεν υπηρέτησε το στράτευμα. Γι’ αυτό τον είχα πει Κατίνα. Αρχι-Κατίνα! Και δεν ξέρουμε και γιατί δεν πήγε. Έχουν χαθεί τα αρχεία».

Όταν τέλος ρωτήθηκε αν σήμερα είναι τιμωρημένος για ένα επεισόδιο με έναν διαιτητή, απάντησε:

«Είμαι. Και τι έγινε; Παράγοντας είμαι, έχω εκνευρισμούς. Εδώ ο πελάτης σας είναι αποκλεισμένος δια παντός από το ποδόσφαιρο!
Εκείνος είπε μπαμπά όταν έγινε 20 χρονών. Έτοιμα τα βρήκε. Εγώ είμαι δημιουργός! Τα κόκαλα του Λαμπράκη θα πεταχτούν έξω!
Ό,τι και να λέτε, η κοινωνία σας έχει καταδικάσει. Έχετε καταδικαστεί στην συνείδηση του κόσμου
»!