Volley League: Με κορυφαίο Κουμεντάκη ισοφάρισε την σειρά εναντίον του Φοίνικα Σύρου ο Ολυμπιακός

Την σειρά των ημιτελικών στα ίσια έφερε ο Ολυμπιακός πιάνοντας εξαιρετική απόδοση έναντι του κουρασμένου Φοίνικα Σύρου από την προχθεσινή προσπάθεια. Βασικός ο κορυφαίος Κουμεντάκης για τον Ολυμπιακό, για τον οποίο αγωνίστηκαν και οι Ανδρεάδης και Ριζόπουλος, αντίθετα για τον Φοίνικα Σύρου αγωνίστηκαν οι Χριστόφας και Καρασαββίδης.

Με καλύτερη εικόνα ο Ολυμπιακός από το πρώτο σετ έφερε τον αγώνα στα μέτρα του και εξαιρουμένου του πρώτου σετ με 22-25 όλα τα υπόλοιπα οι “ερυθρόλευκοι” τα κατέκτησαν σχετικά εύκολα με 20-25 και 19-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1 την σειρά των ημιτελικών. Έτσι το Σάββατο οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στην “ρώσικη” ρουλέτα για το ποίος θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης με 14 πόντους (12/23 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 47% υπ. – 41% άριστες), με τους Ριζόπουλο και Ανδρέαδη να αγωνίζονται χωρίς να σημειώσουν κάποιο στατιστικό ενώ από πλευράς Φοίνικα, ο Χριστόφας πέτυχε 1 πόντο και αυτό με μπλοκ έχοντας 0/3 επιθέσεις και τέλος ο Καρασαββίδης ήταν βασικό λίμπερο στην υποδοχή (λ, 57% υπ. – 36% άριστες).