Ανοίγει τα φτερά της και κάνει το μεγάλο άλμα για το εξωτερικό η Μάγδα Κεπεσίδου

Φλέρταρε καιρό με το μεγάλο αλμα για το εξωτερικό και τελικά το όνειρό της έγινε πραγματικότητα.

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η πολωνική ομάδα EKS Startu Elbląg, η Μάγδα Κεπεσίδου μετακομίζει στο πολωνικό πρωτάθλημα – που ειναι από τα κορυφαία πρωταθλήματα χάντμπολ στην Ευρώπη.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από τη νέα σεζόν η 23χρονη τερματοφύλακας Μαγδαληνή Κεπεσίδου θα ενταχθεί στην ομάδα του EKS Startu Elbląg. Η Μάγδα αγωνίστηκε για τις τελευταίες 7 σεζόν στον ΟΦΝΙ της Αθηνας, με τον οποίο κατέκτησε 5 τίτλους Πρωταθλητριών Ελλάδας και 3 Κύπελλα Ελλάδας. Την τελευταία σεζόν, πριν η πανδημία σταματήσει και στην Ελλάδα, η ομάδα της ήταν στην 2 η θέση», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

«Η Μαγδαλίνη Κεπεσίδου είναι εκπρόσωπος του χάντμπολ της Νότιας Ευρώπης. Αποφασίσαμε να αποκτήσουμε αυτήν την παίκτρια όγω ενέργειας, θάρρους και εντελώς διαφορετικό στυλ από αυτό που παρουσιάζει η Βιόλα Σπάντερ (ετερη τερματοφυλακας της ομαδας). Είμαστε πεπεισμένοι ότι και οι δύο θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά και θα επωφεληθούν τόσο η ομάδα όσο και οι ίδιες. Η Μάγδα φαίνεται πολύ καλή στις δύσκολες μονομαχίες μια προς μια και σε κοντινή απόσταση. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα γίνει στο Elbląg ένας σημαντικός σύνδεσμος της ομάδας με τους οπαδούς», προσθέτει η ανακοινωση.

Στην ίδια ανακοινωση φιλοξενούνται και δηλώσεις της Αλεξανδρουπολίτισσας αθλήτριας: «Πάντα ήθελα και ονειρευόμουν να παίξω εκτός Ελλάδας. Το πολωνικό χάντμπολ είναι πολύ δημοφιλές στην Ευρώπη, έτσι μόλις έμαθα ότι είναι δυνατόν να παίξω σε ισχυρότερο πρωτάθλημα αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση της Elbląg. Για την ακρίβεια, δεν είχα την ευκαιρία να συναντήσω ή να παίξω με καμία από τις παίκτριες της Elblag μέχρι στιγμής, αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα παίξουμε μαζί. Προσωπικά, εύχομαι να είμαι όλο και καλύτερη κάθε μέρα. Θέλω να μεγαλώσω παίζοντας σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και έτσι νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Την επερχόμενη σεζόν εύχομαι στον εαυτό μου και σε όλους πολλή υγεία, διασκέδαση και τις καλύτερες στιγμές. Θα δώσω το 100% για την ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί».

Η ανακοίνωση καταλήγει με την ευχή της διοίκησης της νέας ομάδας της Κεπεσίδου να πετύχει τους στόχους της και πάνω από όλα να έχει υγεία.

Η Μάγδα Κεπεσίδου έχει ψηφιστεί πέντε φορές κορυφαία τερματοφύλακας της Α1 Γυναικών, δύο φορές MVP όλου του πρωταθλήματος ενώ έχει κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου και στο Μπιτς Χάντμπολ. Επίσης, έχει αναδειχθεί από τους συντάκτες και το αναγνωστικό κοινό του ThrakiSportS τρεις χρονιές κορυφαία αθλήτρια σε όλα τα αθλήματα στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης.