Γ’ Εθνική: Στόχος η άνοδος στη Football League επανέλαβε η συνέλευση της Ένωσης Αλεξανδρούπολης

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην κεντρική αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου η συνέλευση της Ένωσης Αλεξανδρούπολης, στο κάλεσμα των οποίων ανταποκρίθηκαν η δημοτική αρχή, η διοίκηση της ΕΠΣ αλλά και εκροσωποι αρκετών σωματείων της Αλεξανδρούπολης.

Στην συγκέντρωση παρουσιάστηκε το πλάνο της ομάδας, που ξεκαθάρισε δια στόματος του Παναγιώτη Λογαρά ότι έχει στόσο να εδραιωθεί ως μια δύναμη στην περιοχή, να αναπτύξει ακαδημίες για την ανάδειξη ταλέντων αλλά και να αποτελέσει την ομάδα που θα κάνει το βήμα για το κάτι παραπάνω, την άνοδο δηλαδή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

«Μια πόλη σαν την Αλεξανδρούπολη θα πρέπει να έχει μια ομάδα τουλάχιστον στην B’ Εθνική», ανέφερε ο Παναγιώτης Λογαράς που τόνισε ότι χωρίς την συμβολή και των άλλων ομάδων αλλά και της ΕΠΣ δεν θα μπορέσει ο στόχος αυτός να γίνει πραγματικότητα. Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στην πορεία και ο απλός φίλαθλος κόσμος της Αλεξανδρούπολης θα συστρατευτεί στην προσπάθεια αυτή.

Ιδιαίτερες ευχαριστιες εξέφρασε ο Παναγιώτης Λογαράς σε όσους πίστεψαν την προσπάθεια, που ξεκίνησε λιγότερο από έναν χρόνο πριν, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Παντελή Χατζημαρινάκη τον οποίο και ευχαρίστησε γιατί παραβρέθηκε στην συνέλευση προερχόμενος από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στην Αθήνα.

«Είναι μια νεα διοίκηση που έχει δείξει σημαντικά δείγματα ιδίως στον τομέα των υποδομών και της ανάπτυξης», ανέφερε ο Λογαράς, τα λόγια του οποίου αποκτούν ιδιαίτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν τις εκλογές εμφανιζόταν ως ο βασικός αντίπαλος του Χατζημαρινάκη για την διοίκηση της ΕΠΟ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν στον Βασίλη Τσιομλεκίδη που ανταποκρίθηκε από την αρχη στο κάλεσμα, αλλά και στην δημοτική αρχή που έδωσε το παρών με τους αντιδημάρχους Θεόδωρο Βουρδόλη και Ηλία Δαστερίδη.

Ακόμα, τιμήθηκαν οι βασικοί χορηγοί της ομάδας την περσινή σεζόν, παρουσάστηκε ο αγωνιστικός απολογισμός της πρώτης σεζόν της Ένωσης στην Γ’ Εθνική και εκφράστηκαν ευχές ότι και άλλοι επιχειρηματίες θα στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια, ώστε σε πρώτη φάση να μπορέσει ο Νίκος Ουσταμπασίδη να φτιάξει ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό ρόστερ που θα έχει ως βάση Εβρίτες ποδοσφαιριστές.