Super League: Τέλος από τον Άρη και… ελεύθερος κι ωραίος από τα μεσάνυχτα ο Τόλης Τσιλιγγίρης

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί και ο Ξανθιώτης τερματοφύλακας Τόλης Τσιλιγγίρης, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός θρακιώτης τερματοφύλακας ενημέρωσε τους ανθρώπους του Άρη ότι δεν αποδέχεται την πρόταση που του έγινε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει ως τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας και τη νέα σεζόν, καθώς θέλει να πάει σε μια ομάδα για να πάρει παιχνίδια, ενώ παράλληλα τους ειδοποίησε ότι δεν θα υπογράψει και το μηνιαίο συμβόλαιο για τα έξι εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ.

Ετσι κι αλλιως ο Χουλιάν Κουέστα απάντησε θετικά στην πρόταση του Άρη για επέκταση του συμβολαίου του έως τις 20 Ιουλίου και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα, οπότε και να υπέγραφε ο Τσιλιγγίρης απλά θα δεσμευόταν για ακόμα μερικές μέρες σε μια ομάδα όπου δεν θα συνέχιζε με ό,τι κινδύνους εγκυμονούσε αυτό χωρίς κανένα ουσιαστικό κέρδος για τον ίδιο.

Ο Τσιλιγγίρης θυμίζουμε ότι είχε κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης. Συνολικά έκανε τρία παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη κατά την διάρκεια της σεζόν. Μένει να φανεί ποια ομάδα θα τον κάνει δικό της, με τις πρώτες πληροφορίες του ThrakiSportS να κάνουν λόγο για κρούση από ομάδα που ήδη διαθέτει και άλλον συμπατριώτη του Ξανθιώτη στο ρόστερ της.