«Ενδεχόμενο να γίνουν στην Αθήνα τα ματς της Ξάνθης με Παναιτωλικό και Ατρόμητο» σύμφωνα με το Agrinio-Sports

Το ενδεχόμενο να γίνει στην Αθήνα ο αγώνας του προσεχούς Σαββάτου ανάμεσα σε Ξάνθη και Παναιτωλικό αλλά και η εξ αναβολής αναμέτρηση που μάλλον πάει για την άλλη Τετάρτη αναμεσα σε Ξάνθη και Ατρόμητο εξετάζει η διοργανώτρια αρχή, μεταδίδουν ΜΜΕ του Αγρινίου.

«Το αυξημένος αριθμός κρουσμάτων και τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην ακριτική περιοχή, καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα Ξάνθη – Παναιτωλικός στα Πηγάδια», επισημαίνει το Agrinio-sports με πρωινή ανάρτηση της Τρίτης.

«Ποιο σενάριο εξετάζεται; Με ένα σμπάρο να πετύχει δύο τρυγόνια. Να κατέβει η Ξάνθη στην Αθήνα και να παίξει δύο ματς. Την Κυριακή με τον Παναιτωλικό και την επόμενη Τετάρτη τον εξ’ αναβολής με τον Ατρόμητο», προσθέτει το δημοσίευμα.

Αν συμβεί αυτό, τότε η Ξάνθη θα μείνει στην Αθήνα για περίπου ένα 10ημερο, καθώς υπενθυμίζεται ότι μετά από τα θεωρητικά εντός έδρας ματς με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, έχει να αντιμετωπίσει την μεθεπόμενη Κυριακή και στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Γεγονός είναι ότι την Δευτέρα υπήρξαν 5 νέα κρούσματα στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης αλλά όχι μέσα στην πόλη της Ξάνθης, ούτε στον Δήμο Αβδήρων όπου εχει την επίσημη έδρα της η ομάδα. Από την ΠΑΕ Ξάνθη απορούν με την σπουδή να μην διεξαχθούν παιχνίδια στα Πηγάδια, όταν έτσι κι αλλιώς κόσμος δεν θα υπάρχει στο γήπεδο και είναι απολύτως αποστειρωμένο το περιβάλλον τόσο στο γήπεδο όσο και στα ξενοδοχεία.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS πάντως, η Ξάνθη έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα το ΔΑΚ Κομοτηνής, οπότε το σενάριο της Αθήνας θα έπρεπε να ακούγεται μόνον εφόσον πρώτον απαγορευθεί η διεξαγωγή αγώνα στην Ξάνθη και δεύτερον αποκλειστεί για οποιονδήποτε λόγο και η διεξαγωγή των ματς στην Ροδόπη.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν άμεσα, καθώς τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν πλέον και στενεύουν επικίνδυνα, ενώ δεν φαντάζει λογικό να υπάρξει νέα αναβολή αγώνων – καθώς πλησιάζουμε άλλωστε έστω και μετ’ εμποδίων στην λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ AGRINIO-SPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ