Μαθαίνουν αντιπάλους ΓΑΣ Κομοτηνή, Λεύκιππος, Ασπίδα και Αρίων Ξάνθης στα εθνικά πρωταθλήματα

Την προσεχή Δευτέρα 22/6 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανακατανομή σωματείων στην Β’ και Γ’ Εθνική Ανδρών, καθώς και για την Α2 Γυναικών, με την οποία θα γίνει γνωστό πως θα συμπληρωθούν οι όμιλοι για ΓΑΣ Κομοτηνή, Λεύκιππο Ξάνθης, Αρίων Ξάνθης και για το ανδρικό και γυναικείο τμήμα της Ασπίδας Ξάνθης.

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως είναι η πρώτη φορά που κλήρωση για ανακατανομή βορείων ομίλων πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Mετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου των Σωματείων και αποδοχής τους στις Εθνικές Κατηγορίες, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων Αθήνας, Πειραιάς και Θεσσαλονίκης
1. στο 1ο, 2ο, και 3ο, 4ο Όμιλο αντίστοιχα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Aνδρών,
2. στον 2ο, 3ο και 4ο, 6ο Όμιλο αντίστοιχα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Aνδρών,
3. στον 1ο, 2ο και 3ο, 4ο Όμιλο αντίστοιχα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Σε κάθε Όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα Σωματεία όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των Σωματείων σε κάθε Όμιλο.

Οι παραπάνω κληρώσεις θα γίνουν την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 12.00, στα Γραφεία της Ε.Ο.Κ. και θα καλυφθούν με live streaming μέσω του youtube της Ε.Ο.Κ. καθότι λόγω της κατάστασης δεν μπορεί να υπάρχει η φυσική σας παρουσία στον χώρο.»