Super League: Συνέχεια με εξετάσεις covid και πρωϊνή προπόνηση για ΑΟΞ

Στρέφοντας την προσοχή της στον αγώνα του Σαββάτου (13/6) με αντίπαλο τον Βόλο, η Ξάνθη συνέχισε την προετοιμασία της με προπόνηση το πρωΐ της Τετάρτης (10/6).

Παράλληλα, όπως είχε προαναγγελθεί, πριν διεξαχθεί το σημερινό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκαν οι προληπτικές εξετάσεις για τον κορονοϊό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης αφιερώθηκε αρχικά στο κομμάτι της ταχυδύναμης και στη συνέχεια στο τακτικό κομμάτι. Δεν προέκυψε κάποια πρόβλημα τραυματισμού, ενώ η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του ΑΟΞ:

Το πρωινό της Τετάρτης (10/6) η Xanthi FC έδωσε συνέχεια στην προετοιμασία της για το πρώτο της παιχνίδι στα play out, αυτό με τον ΒΠΣ Βόλου το ερχόμενο Σάββατο (19:15). Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκαν επαναληπτικές εξετάσεις για τον Covid-19.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και μετά τις πρώτες οδηγίες ξεκίνησαν τις ασκήσεις προθέρμανσης, ταχυδύναμης και passing game πριν τις ασκήσεις τακτικής των υποομάδων που χωρίστηκαν σε προσαρμοσμένους αγωνιστικούς χώρους. Προβλήματα δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα με την επόμενη προπόνησή της να είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη το απόγευμα.