ΕΠΣ Θράκης: Νεο μπαμ για το Κόσμιο με την επιστροφή του κανονιέρη Κώστα Πασχάλη

Mετά από σχεδόν πέντε χρόνια στο Κόσμιο ακολουθώντας τον Σάκη Σκουλή από τον Ορφέα Ξυαγανής επιστρέφει ο αρχισκόρερ της κατηγορίας την τελευταία πενταετία Κώστας Πασχάλης.

Ο Πασχάλης την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ορφέα Ξυλαγανής και παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του ηταν και πάλι ο πρωτος σκόρερ της ομάδας με 9 τέρματα αν και ασφαιρος το 2020, ενώ πέρσι ήταν δεύτερος σκόρερ με 16 τέρματα πίσω από τον Βάσκο.

Συνολικα την τελευταία πενταετία έχει 90 τέρματα με Ελπίδα Σαπών (δυο θητείες), Ξυλαγανη (δυο φορές) και Γρατινή, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και Αναγέννηση Παγουρίων και μετρά πάνω από 100 τέρματα συνολικά.

Για δυο σερί χρονιές μάλιστα ήταν και πρωταθλητής με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Βασίλη Τσιομλεκίδη.

Ο 29χρονος Πασχάλης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και ακόμα στο παρελθόν εχει αγωνιστεί ακόμα σε Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Άγιο Δημήτριο, Κόσμιο, Ορφέα Ξυλαγανής, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Γρατινής, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Παγούρια.

Η ανακοίνωση του Κοσμίου: Ο Π.Α.Ο. Κοσμίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο επιθετικό Κωσταντίνο Πασχαλη.

Ως ποδοσφαιριστής ο Κωστας Πασχαλης έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες Πανθρακικού, Κ-17 ,Κ-21 Πανθρακικού, Άγιο Δημήτριο Δ εθνική Αθηνών, Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, Ελπίδα Σαπών, Ορφέα Ξυλαγανής, ΠΑΟ Κοσμιου, Δόξα Νέαου Σιδηροχωρίου και Δόξα Γρατινής.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στον Ορφέα Ξυλαγανής.
Καλώς ήρθες Κώστα στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να είσαι γερός και καλή επιτυχία.