Β’ Εθνική: Η ανακοίνωση του Δημάρχου και Αντιδημάρχου Ξάνθης για την άνοδο του Λεύκιππου!

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ξάνθης Μπεκίρ Ογλού Σουά, συγχαίρουν τον Λεύκιππο Ξάνθης για την επίτευξη της ανόδου στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν την ανακοίνωση, δεν είναι μόνο επιτυχία του συλλόγου, αλλά μια αναγνώριση του Ξανθιώτικου μπάσκετ.

Η ανακοίνωση εχει ως εξης:

«Ο Δήμαρχος Ξάνθης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ξάνθης, συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ για τις νίκες τους και την κατάταξής τους στην Β΄εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία, τόσο για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ όσο και για το Ξανθιώτικο μπάσκετ, και αποτελεί τη δίκαιη επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλλαν ολόκληρη τη χρονιά οι αθλητές, οι προπονητές, η διοίκηση του  συλλόγου και με την υποστήριξη  του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, σκληρή δουλειά, ενότητα και αγωνιστικό πνεύμα,  απέδειξαν πως ο αθλητισμός της περιοχής μας, διαθέτει δυναμική, επιτυχημένο παρόν, αλλά και ελπιδοφόρο μέλλον.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στους νέους στόχους της ομάδας»

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μπεκίρ Ογλού Σουά  Εμμανουήλ Χ Τσέπελης