Τετατέτ Μελισσανίδη με Πανόπουλο το απόγευμα της Τρίτης σε κεντρικό καφέ της Αθήνας

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Χρήστο Πανόπουλο. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε κεντρικό καφέ της Αθήνας, παρότι συνήθως τέτοιες συναντήσεις γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες.

Είναι δύο παράγοντες που γνωρίζονται πολλά χρόνια, αφού και οι δύο είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχεδόν τρεις δεκαετίες και η συνεργασία τους σε γενικές γραμμές ήταν πάντα καλή (με αποκορύφωμα τα τελευταία χρόνια την πώληση του Πέτρου Μάνταλου).

Ωστόσο έχει ενδιαφέρον ο χρόνος που επέλεξαν να συναντηθούν. «Μια εποχή, στην οποία τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλα και σε μια περίοδο που και οι δύο παράγοντες έχουν πολλά ανοιχτά θέματα να διευθετήσουν», όπως σχολιάζει η ιστοσελίδα to10 που αποκαλύπτει και τη συνάντηση.

Από τη μία ο Πανόπουλος έχει μπροστά του το CAS αλλά και τη διοικητική δικαιοσύνη, ενδεχομένως και την ποινική, για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μελισσανίδης που έχει το γνωστό όραμα του γηπέδου της ΑΕΚ, το τελευταίο διάστημα έχει στραμμένο το βλέμμα του στις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά και τις αντίστοιχες στην Σούπερ Λίγκα – όπου βασικός αντίπαλός του δείχνει να είναι ο Ιβάν Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ.

«Οπως πραναφέραμε, πρόκειται για μια συνάντηση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είναι γνωστοί επί σειρά ετών, αλλά όπως και να έχει το ποδόσφαιρο και τα ανοιχτά θέματα θα ήταν σίγουρα στην ατζέντα…», καταλήγει το σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας to10, η οποία είναι γνωστό ότι απηχεί τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γενικά του μπλοκ Μαρινάκη…