Η ανάπτυξη της άρσης βαρών στην Ξάνθη στο επίκεντρο της συνάντησης Πύρρου Δήμα με Τσέπελη

Πέρα από την Κομοτηνή, πέρασε και από την Ξάνθη ο Πύρρος Δήμας. Ο τρεις φορές χρυσός ολυμπιονίκης και νυν προέδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών βρέθηκε στην πόλη με την τελευταία του ιδιότητα.

Επισκέφθηκε το σύλλογο Ευρωσία-Ευεξία High Lifting Club, ο οποίος καλλιεργεί το άθλημα στην πόλη της Ξάνθης και είναι μέλος της Ομοσπονδίας, συνοδευόμενος από παράγοντες της Ομοσπονδίας και προπονητές.

Στο γυμναστήριο του συλλόγου υποδέχτηκαν τον Πύρρο Δήμα ο Δημήτρης Δοβρίδης και η ομάδα του ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί μεταφέρθηκαν και στο Δημαρχείο Ξάνθης όπου είχαν συνάντηση και με τον δήμαρχο Μανώλη Τσεπελη.

Ο Δημήτρης Δοβρίδης στην ανάρτησή του για την επίσκεψη αναφέρει:

“Σήμερα η επίσκεψη του θρύλου Ολυμπιονίκη και Προέδρου της Ε.Ο.Α.Β. Πύρρου Δήμα, του Ομοσπονδιακού Προπονητή της Άρσης Βαρών Χρήστου Τριφύλλη και του Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Ε.Ο.Α.Β Ευάγγελου Προκοπίδη στο BOX μας,Με τους Head Coach ΔοβριδηςΔ. ,Coach Καψιμαλης Χ. Τουρατζιδου Ι. και Αντιπροεδρου Κασαπογλου Ι. μας έδωσε απερίγραπτη χαρά ως αθλητές, προπονητές αλλά και δημότες της Ξάνθης.
Είναι τιμή μας ως Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ευρωστία Ευεξία,(ο μόνος Αναγνωρισμενος στον νομό μας) να έχουμε έμπρακτα και επίσημα τη στήριξη της Ε.Ο.Α.Β., η οποία σήμερα στελεχώνεται από ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία και συνεχίζουν ακόμη με το έργο τους.
Ευχαριστούμε πολύ τον πρώτο πολίτη της Ξάνθης και φίλο, Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη και τους συνεργάτες του για την υποδοχή του επιτελείου της ομοσπονδίας και την παραγωγική συζήτηση.
Όταν οι άνθρωποι έχουν ειλικρινή διάθεση, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι παρά μόνο άριστο..