Θετικές προεργασίες για την συμμετοχή του Έβρου Σουφλίου στην Α2 Ανδρών

Την περασμένη εβδομάδα η ΕΟΠΕ έδωσε την ευχέρεια στις Τοπικές Ενώσεις να αλλάξουν τις προκηρύξεις έτσι ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και να ανακηρυχθούν οι πρωταθλητές και όσοι θα προβιβασθούν στην Α2.

Στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ, ο Έβρος Σουφλίου ευρισκόμενος στην πρώτη θέση αναδείχθηκε πρωταθλητής κερδίζοντας και την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Α2 Ανδρών της νέας σαιζόν.

Ο Έβρος Σουφλίου και παλιότερα αναδείχθηκε Πρωταθλητής ΕΣΠΕΘΡ αλλά επέλεξε να μην αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Ανδρών με συνέπεια η θέση να μένει κενή και η Ένωση να μένει χωρίς εκπρόσωπο.

Φέτος όπως φαίνεται τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά καθώς οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα έχουν ξεκινήσει τις προεργασίες για ένα σχέδιο έτσι ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στην Α2 Ανδρών και να μην αποχωρήσει. Φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, αυτές οι συζητήσεις να είναι σε καλό δρόμο αλλά περισσότερα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες, με τους ίδιους να περιμένουν και ποία θα είναι η τελική μορφή του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών 2020-2021.