Γ’ Εθνική: Γεγονός η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από τον όμιλο των ομάδων της Θράκης

Οπως όλα δείχνουν, γεγονός είναι η πρώτη αποχώρηση ομάδας από τον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής όπου μετέχουν και οι σύλλογοι της Θράκης.

Η ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Δράμας, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα αποδεχθεί την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Το γεγονός ήρθε να επιβεβαιώσει το διαζύγιο με τον προπονητή της Γιάννη Ιωαννίδη.

Μάλιστα, οι κιτρινόμαυροι εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση για την άψογη συνεργασία των δυο πλευρών για 30 μήνες, που είχε επιστέγασμα την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Στην ανακοίνωση γινεται λόγος για πρωτάθλημα και κύπελλο, όχι όμως για την άνοδο στη Γ’ Εθνική που είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία.

Όπως εκτιμάται στη Δράμα, αυτό το διαζύγιο είναι αποτέλεσμα της απόφασης της ΑΕ Αμπελοκήπων να μην δηλώσει συμμετοχή η πρωταθλήτρια ομάδα στη νέα Γ΄ Εθνική, με τη δεύτερη του τοπικού Δόξα Βώλακα, να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί θετικά στο σχετικό κάλεσμα της ΕΠΟ, για να ζήσει αυτό το παρθενικό «ταξίδι».

Η ανακοίνωση των Αμπελοκήπων έχει ως εξής:
«Η Α.Ε. Αμπελοκήπων Δράμας είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή της, Γιάννη Ιωαννίδη. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι 30 μηνών. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας, ξεπέρασε την πρώτη χρονιά του κόουτς τον στόχο της παραμονής και με την συνεχή βελτίωση υπό τις οδηγίες του κατάφερε να αναδειχτεί αήττητη πρωταθλήτρια στην Α Ε.Π.Σ.Δράμας και φιναλίστ του τελικού κυπέλλου της Ένωσης στην σεζόν που διανύσαμε. Κόουτς σε ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό σου και υποχρέωσες και εμάς να ακολουθήσουμε, για την αγάπη σου για τον σύλλογο, για όλες τις όμορφες αναμνήσεις αυτού του 30 μηνών ταξιδιού. Είσαι πια κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου από τα πιο όμορφα και ένδοξα. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα σου, να ευοδωθούν όλοι οι στόχοι σου προσωπικοί και αγωνιστικοί. Δεν σου λέμε αντίο αλλά στο επανιδείν. Κόουτς ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».