Κορυφαίο ρωσικό αθλητικό site κάνει λόγο για «απάτη Σαββίδη με την Ξάνθη» σε αφιέρωμα στον… Καρέρα

Μετά τις φερόμενες δηλώσεις του Στάρτζεον στην Πορτογαλία και του Μίσιτς στην Κροατία για το θέμα της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ, τον γύρο του (ερυθρόλευκου κυρίως) διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα ρωσικό δημοσίευμα που αναφέρεται στο θέμα.

Ο λογος για το ρωσικό σάιτ sports.ru που πραγματοποιεί αφιέρωμα στον προπονητή της ΑΕΚ, Καρέρα. Στο ρεπορτάζ αυτό ωστόσο γίνεται λόγος και για την τιμωρία ΠΑΟΚ για την Ξάνθη. Ωστόσο το γεγονός ότι το δημοσίευμα γίνεται σε ρωσικό μέσο προκαλεί επικοινωνιακή αίσθηση. Ειδικά οταν το μέσο αυτό φέρει τον πιο εμπορικό αθλητικό τίτλο που θα μπορούσε και θεωρείται ένα από τα 200 κορυφαία sites της χώρας ανεξαρτήτως περιεχομένου και ένα από τα 3.000 κορυφαία παγκοσμίως.

«Τους αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί για την απάτη της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη (που αμφισβητεί), ο οποίος καταδικάστηκε για κατοχή μετοχών σε άλλο σύλλογο της Σούπερ Λιγκ, την Ξάνθη» αναφέρει το σχετικό κείμενο του ρεπορτάζ (σύμφωνα με μετάφραση από την ιστοσελίδα to10 που αναδεικνύει το όλο θέμα σύροντας στον χορό και άλλες), θέλοντας να εξηγήσει γιατί από το -8 της κανονικής περιόδου θα ξεκινήσει η ΑΕΚ του Καρέρα τα πλέι οφ από το μόλις -1 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.