Η «ανάσταση» της Λέσχης Πετοσφαίρισης συνδέεται με τη μονομέρεια των ΜΜΕ σύμφωνα με τον Κασαμπαλή

Εντυπώσεις προκαλεί η επαναλειτουργία της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης μετά από περίπου τρία χρόνια, της οποίας το πρώτο θέμα με το οποίο ασχλήθηκε ήταν η απόφαση της ΕΣΠΕΘΡ για την (μη) άνοδο των Αμαζόνων.

Η κίνηση να “αναστηθεί” η Λέσχη και κυρίως να επαναλειτουργήσει το γνωστό σε όλους μπλογκ που διέθετε εδώ και πολλά χρόνια συνδέεται με τα ΜΜΕ και τη μονομέρεια που έδειχναν σε κάποια θεματα. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε με ανάρτησή του ο Θανάσης Κασαμπαλής, ενημερώνοντας ότ το lepetalex επέτρεψε για να ενημερώνει και να σχολιάζειμε αμεροληψία και αντικειμενικότητα, καθώς σύμφωνα με τον Θανάση Κασαμπάλη τα υπάρχοντα ΜΜΕ στον χωρο της Θράκης και τυο βόλεϊ δεν τα λειτουργούν αμερόληπτα.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Θανάση Κασαμπαλή για την επαναλειτουργία της Λέσχης:

Λέσχη Πετοσφαίρισης και ενεργό το “lepetalex.blogspot.com”. Επιτέλους να ακουστούν και κάποιες άλλες φωνές για το βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης. Υπάρχει εδώ και καιρό η συστηματική μετάδοση ψευδών ή λανθασμένων ή ελλιπώς τεκμηριωμένων ειδήσεων, από κακώς ή πλημμελώς ενημερωμένα ΜΜΕ, σε μια προσπάθεια να περάσουν στο ευρύ κοινό μια μονόπλευρη άποψη για το βόλεϊ της περιοχής ως τη μοναδική και αδιαμφισβήτητη. Ωστόσο, είτε υπάρχει απώτερο κίνητρο είτε όχι, η πλημμελής και μονόπλευρη ενημέρωση των φιλάθλων καθίσταται επιζήμια εξίσου για το άθλημα, τους συλλόγους της πόλης, για συγκεκριμένους ανθρώπους που στοχοποιούνται άδικα, αλλά και για τα συγκεκριμένα ΜΜΕ καθώς μακροπρόθεσμα χάνουν την αξιοπιστία τους. Οι μόνοι που ωφελούνται πρόσκαιρα είναι οι διακινητές αυτών των ειδήσεων και κάποιοι (πονηροί) ηθικοί αυτουργοί που ενεργοποιούν τις διαδικασίες και νομίζουν ότι θα μένουν εσαεί στο απυρόβλητο! Ίσως να μη γνωρίζουν ότι η σιωπή δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη αποδοχή των (εμετικών ενίοτε) δημοσιεύσεων αλλά ανωτερότητα και σεβασμό προς το άθλημα, τους συλλόγους και προς πρόσωπα με κάποια διαδρομή στο χώρο! Ήρθε λοιπόν η ώρα να ακουστούν και άλλες φωνές των οποίων η άποψη ποτέ δεν έφτασε στο ευρύ κοινό της περιοχής μας και πολύ περισσότερο ποτέ δεν ρωτήθηκε από τα συγκεκριμένα ΜΜΕ.
ΥΓ. Και εννοούμε άτομα με μεγάλη ιστορία, προσφορά και βαρύνουσα άποψη! Κυρίως όμως με αγνές προθέσεις και ανιδιοτελή κίνητρα!!!