«Τελειώνει» από την Ανόρθωση ο πρώην μέσος της Ξάνθης Θοδωρής Βασιλακάκης

Όπως όλα δείχνουν, ο Θοδωρής Βασιλακάκης δεν θα συνεχίσει στην Ανόρθωση και την επόμενη σεζόν, καθώς ρεπορτάζ από την Κύπρο αναφέρουν πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αποχωρήσει, ενώ και η ομάδα της Αμμοχώστου δεν είχε κάποιο πρόβλημα να λύσει την συνεργάσια του «κοινή συναινέσει».

Ο πρώην κεντρικός μέσος της Ξάνθης, που είχε συμπληρώσει 213 συμμετοχές με την φάνελα της την 8ετία 2009-2017, είχε μεταπηδήσει ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο στην Ανόρθωση το προηγούμενο καλοκαίρι.

Στην κυπριακή ομάδα παρότι πήγε ως μία από τις πρώτες επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια και προοριζόταν για βασικός, αγωνίστηκε συνολικά μόλις σε 11 αγώνες (587′ συμμετοχής στο πρωτάθλημα Κύπρου)

Το διαζύγιο των δύο πλευρών χαρακτηρίζεται ως «κοινή συναινέσει», καθώς από την μία ο Βασιλακάκης αναζητά έναν επόμενο σταθμό στην καριέρα όπου θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή, πιθανότατα στην Ελλάδα, ενώ για τους «κυανόλευκους» αδειάζει μια θέση κοινοτικού στο ρόστερ.

Από τη θητεία του στην Ανόρθωση θα θυμάται σίγουρα την άδοξη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊου, ενώ χαραγμένο και στον ίδιο αλλά και στους οπαδούς μένει το χρυσό γκολ που πέτυχε στη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ (1-0).